Μην χασετε

Τα 10 απαραίτητα κομμάτια για το καθημερινό σου ντύσιμο

Το καθημερινό σου ντύσιμο για τη δουλειά, και όχι μόνο!, είναι κάτι που ενώ θα μπορούσε να είναι μια πολύ ευχάριστη διαδικασία συχνά σου παίρνει περισσότερη ώρα απ’ ό,τι θα έπρεπε και πολλές φορές σε κάνει να καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι δεν έχεις ρούχα παρά το γεγονός ότι οι ντουλάπες σου είναι γεμάτες.

Advertisements

Υπάρχουν 10 κομμάτια- κλειδιά που μπορούν να αποτελέσουν εγγύηση για το καθημερινό σου ντύσιμο. Εάν έχεις αυτά τα κομμάτια στη ντουλάπα σου είναι σίγουρο ότι θα μπορέσεις να κάνεις πολλούς συνδυασμούς, να αναδείξεις το προσωπικό σου στιλ αλλά και να νιώθεις πάντα ότι έχεις μια πολύ προσεγμένη εμφάνιση.

1. Μαύρη τσάντα σε μεγάλο μέγεθος

Μπορείς να την συνδυάσεις με ένα κλασικό παντελόνι τύπου office, με την pencil φούστα σου αλλά ακόμα και με το τζιν σου. Είναι μια τσάντα που μπορείς να κρατήσεις όλες τις ώρες και είναι ένα από τα πιο πρακτικά αξεσουάρ καθώς χωράει με ευκολία όλα σου τα πράγματα.

“Fall is in full swing up here in Vermont. These leopard flats were perfect for walking around Stowe—they are so comfortable! ?” ― @ashleyrobertson for #LTKTakeoverTuesday | http://liketk.it/2tdkW #liketkit

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LIKEtoKNOW.it (@liketoknow.it) στις

2. Άσπρο πουκάμισο

Ένα άσπρο πουκάμισο θα σε βγάλει πολλές φορές από τη δύσκολη θέση του πώς να συνδυάσεις το καινούργιο καρό παντελόνι σου ή του πώς να φορέσεις τα καινούργια σου κόκκινα oxfords. Είναι ένα από τα ρούχα που πρέπει να βρίσκονται μόνιμα στην ντουλάπα μας καθώς λειτουργεί σαν καμβάς και μας επιτρέπει να φορέσουμε ακόμα και πιο ιδιαίτερα αξεσουάρ με αυτό.

Wednesday’s child is full of woe. #teatumjones frill cuff shirt for @nextofficial @labelmix

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TeatumJones (@teatumjones) στις

3. Ankle boots

Advertisements

Από τα πλέον απαραίτητα παπούτσια για τη χειμερινή σεζόν. Επέλεξε ένα ζευγάρι μαλακά, δερμάτινα ankle boots με ιδιαίτερα λουράκια που θα σου επιτρέπουν να περπατάς με άνεση. Μπορείς να τα συνδυάσεις σχεδόν με τα πάντα και το σίγουρο είναι ότι θα έχεις ένα φροντισμένο ντύσιμο ενώ θα νιώθεις πιο ξεκούραστη καθώς αποτελούν μια πολύ καλή εναλλακτική για εσένα που δεν θέλεις να φορέσεις τις γόβες σου.

#goodmorning #winterishere #ankleboots #instamood #indtastyle #instastyle #instashoes #shoes #loveshoes #allaboutshoes #larissa #only @mwshoes_ ‼️❄️????✔️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MW Shoes (@mwshoes_) στις

4. Καπαρντίνα

Ένα από τα πανωφόρια- πασπαρού, είτε θέλεις να φορέσεις φόρεμα είτε θέλεις να φορέσεις ένα παντελόνι, μια καπαρντίνα μπορεί να δώσει ένα πιο προσεγμένο τόνο στην εμφάνισή σου. Διάλεξε μια καπαρντίνα σε μια από τις αποχρώσεις του μπεζ και το σίγουρο είναι ότι θα σε διευκολύνει απίστευτα στο καθημερινό σου ντύσιμο.

#韓國直送 #trenchcoat #freesize #韓國時裝 #fashion #stylish #shopping #look #follow #likes

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARURU (@aruru_online) στις

5. Pencil φούστα

Ιδανική για τις ημέρες που θέλεις να αναδείξεις την πιο θηλυκή πλευρά του εαυτού σου. Φέτος έχουν ξανά την τιμητική τους οι φούστες από δερματίνη που μπορείς να τις φορέσεις με στενά t-shirts αλλά και με μαλακά πλεκτά πουλόβερ.

Advertisements

6. Σακάκι τύπου boyfriend

Το σακάκι τύπου boyfriend έχει καθιερώσει πλέον τη θέση του ως ένα κλασικό κομμάτι. Μπορείς να βρεις το κατάλληλο για εσένα διαλέγοντας από τη μεγάλη ποικιλία που υπάρχει. Φόρεσέ το με το τζιν σου και θα έχεις ένα ντύσιμο κατάλληλο για τις πρωινές σου εμφανίσεις στη δουλειά και όχι μόνο.

My Monday didn’t look this put together but here’s what I wish I was wearing ? #truth #liketkit @liketoknow.it http://liketk.it/2sxzG #ad @pacsun #pacsundenim #pacsun

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jacey Duprie • Damsel in Dior (@jaceyduprie) στις

7. Κλασικές μαύρες γόβες

Είναι από τα παπούτσια που θα φορέσεις πολύ και με τα πάντα, συνδυάζονται εύκολα με σχεδόν κάθε outfit. Εάν ψάχνεις ένα ζευγάρι μαύρες γόβες για το καθημερινό σου ντύσιμο επέλεξε εκείνες που θα σε κάνουν να νιώθεις πιο άνετα. Φρόντισε το τακούνι τους να έχει μεσαίο μέγεθος έτσι ώστε να μπορέσεις να τις φοράς όλες τις ώρες.

Tailored trackies giving us life ?? All details and more over on WAT | www.WeAreTwinset.com | http://liketk.it/2sZx8 @liketoknow.it #liketkit

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sarah & Philippa (@wearetwinset) στις

8. Oversized μάλλινο πουλόβερ

Ένα ζεστό και μαλακό oversized πουλόβερ είναι από τις καλύτερες επιλογές που μπορείς να κάνεις για εκείνα τα κρύα πρωινά που πηγαίνεις στη δουλειά. Μπορείς εύκολα να φορέσεις ένα τέτοιο πουλόβερ με το κολάν ή το τζιν σου και με τα κατάλληλα αξεσουάρ μπορεί να γίνει από τα αγαπημένα σου work outfits.

Shopping at IKEA ??#sweaterweather

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kasia Szymków (@jestem_kasia) στις

9. Φούστα με ιδιαίτερο τελείωμα

Οι φούστες είναι αδιαμφισβήτητα από τα ρούχα που πρέπει να υπάρχουν στην ντουλάπα μας. Εάν έχεις μια φούστα με ιδιαίτερες λεπτομέρειες (όπως τα βολάν) θα δεις ότι μπορείς να την συνδυάσεις εύκολα και να δημιουργήσεις μια εμφάνιση που ξεφεύγει από το απλό καθημερινό σου ντύσιμο  αναδεικνύοντας το προσωπικό σου στιλ.

Oui Oui, we sure loved Quebec City! (Link in profile to this daily look from last week) #quebeccity #gmgtravels #fallstyle #beret

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julia Engel (Gal Meets Glam) (@juliahengel) στις

10. Μάλλινο φόρεμα

Ένα τέτοιο φόρεμα μπορείς να το συνδυάσεις με πολλά αξεσουάρ ανάλογα με το τι θέλεις να πετύχεις. Φόρεσέ το με τις γόβες σου ή ακόμα και με τις γαλότσες σου, τις πιο βροχερές μέρες και το σίγουρο είναι ότι όχι μόνο θα σε κρατήσει ζεστή αλλά θα σε βοηθήσει να κάνεις και μια εμφάνιση γεμάτη στιλ.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα