Μην χασετε

Τα συγκινητικά λόγια του Γρηγόρη Γκουντάρα για τον γιο του: «Θέλω να ευχαριστήσω το Θεό»

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας είναι ιδιαίτερα δραστήριος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και συχνά δημοσιεύει στιγμιότυπα από την καθημερινότητα του. Η χθεσινή ημέρα ήταν ιδιαίτερη για τον παρουσιαστή και τη σύζυγό του, καθώς ο γιος τους, Μάρκος είχε γενέθλια. Ο μικρός έγινε πέντε ετών και ο Γρηγόρης Γκουντάρας θέλησε να του ευχηθεί και μέσω των social media.

Έτσι, δημοσίευσε στο προφίλ του μια φωτογραφία του Μάρκου από τη βρεφική του ηλικία και μια πρόσφατη και στη λεζάντα έγραψε: «Μικρό μου αστέρι Μάρκο‼Αγόρι μου γλυκό, θέλω να ευχαριστήσω το Θεό που σαν σήμερα πριν 5 χρόνια σε έφερε στη ζωή μας. Κάνεις τις πιο ζεστές αγκαλιές, έχεις το πιο γάργαρο γέλιο του κόσμου, είσαι μεγάλος παιχταράς, αλλά και μεγάλος τσαντίλας. Σε λατρεύω για όλα αυτά και εκατομμύρια ακόμη που μας δίνεις καθημερινά…και εύχομαι να είσαι πάντα δίπλα στον αδελφό σου(και ας πλακώνεστε καθημερινά…)‼ Να είσαι γερός και τυχερός, όπως όλα τα παιδάκια του κόσμου».

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι διαδικτυακοί του φίλοι έσπευσαν να στείλουν στον Μάρκο τις δικές τους ευχές, μέσω των σχολίων!

Δείτε τη δημοσίευση του:

Advertisements

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Μικρό μου αστέρι?Μάρκο‼️Αγόρι μου γλυκό,θέλω να ευχαριστήσω το Θεό που σαν σήμερα πριν 5 χρόνια σε έφερε στη ζωή μας?✔️Κάνεις τις πιο ζεστές αγκαλιές,έχεις το πιο γάργαρο γέλιο του κόσμου,είσαι μεγάλος παιχταράς,αλλά και μεγάλος τσαντίλας❣️Σε λατρεύω για όλα αυτά και εκατομμύρια ακόμη που μας δίνεις καθημερινά…και εύχομαι να είσαι πάντα δίπλα στον αδελφό σου(και ας πλακώνεστε καθημερινά…)‼️‼️‼️‼️Να είσαι γερός και τυχερός,όπως όλα τα παιδάκια του κόσμου??❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Δημοσιογράφος??? (@g.goudaras) στις

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα