Μην χασετε

Τα σκουλαρίκια που χρειάζεσαι για ένα άψογο summer look

Δεν χρειάζεται να σου τονίσω πόσο απαραίτητα είναι τα αξεσουάρ στο στιλ σου. Είναι ικανά να αλλάξουν το ύφος ενός outfit, να το αναδείξουν και να του χαρίσουν την προσωπική σου πινελιά. Γι’ αυτό δεν πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα σου αφού εκτός του ότι θα σε βοηθήσουν να κάνεις εντυπωσιακές εμφανίσεις θα γίνουν και το μέσο για να πετύχεις ένα άρτιο κι ολοκληρωμένο outfit.

Advertisements

Αυτό το καλοκαίρι λοιπόν, μέσα σε όλα εκείνα τα boho αξεσουάρ και τα κοσμήματα με τις μεταλλικές λάμψεις και τις πέτρες που όλες λατρεύουμε, την τιμητική τους θα έχουν τα σκουλαρίκια. Μεγάλα, μικρά, πολύχρωμα, μεταλλικά, extravagant ή minimal, τα σκουλαρίκια θα πρωταγωνιστήσουν πολύ εύκολα στα καλοκαιρινά σου looks.

Φρόντισε λοιπόν, να εφοδιάσεις την μπιζουτιέρα σου με σκουλαρίκια που θα τραβούν το βλέμμα κι άλλα που θα είναι αυτό που χρειάζεσαι για να ολοκληρώσεις ένα κομψό outfit. Περιεργάσου τα όλα στην gallery παραπάνω και το πιθανότερο είναι να κάνεις ανασκαφές από εκείνα τα παλαιά σου και μετά να συμπληρώσεις αγοράζοντας ότι σου λείπει.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα