Μην χασετε

Τα πιο s∈xy κουρέματα της Άνοιξης

Ο Χειμώνας είναι παρελθόν. Η Άνοιξη είναι εδώ κι εσείς πρέπει να ανανεωθείτε. Και το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό όταν σκέφτεστε μια αλλαγή είναι τα μαλλιά σας. Και όπως καταλαβαίνετε θα πρέπει να ακολουθήσετε τα βήματα των celebrities που όλες τους έχουν κόψει τα μαλλιά τους σε υπέροχα bob, lob, πιο μακριά με ασυμμετρίες ή αφέλειες.

Advertisements

Κάποιες μάλιστα έχουν αποκτήσει τα πλέον s∈xy haircuts και πιστεύω ότι σας αρέσει η ιδέα.

Εμείς βρήκαμε τα πιο s∈xy κουρέματα ώστε να αποφασίσετε με ποιο από αυτά θα υποδεχτείτε τη νέα εποχή.

Bob με αφέλειες: Το είδαμε στην Julianne Hough και το λατρέψαμε. Είναι θηλυκό και παράλληλα κρύβει έναν ρομαντισμό και μια παιδικότητα. Ζητήστε από τον κομμωτή σας να κάνει τη χωρίστρα στη μέση έτσι ώστε μακραίνοντας οι αφέλειες να μεταμορφωθούν σε τέλειες curtain bangs.

Μακριά με αφέλειες: Αν έχετε μακριά μαλλιά θα πρέπει να κοπούν οι άκρες και να δημιουργήσει ο ειδικός φιλάρισμα ώστε να αποκτήσουν τα μαλλιά σας όγκο. Τέλος ζητήστε αφέλειες σε piece-y σχήμα όπως της Selena Gomez.

Ασύμμετρο bob: Το καρέ που φτάνει στο ύψος του πηγουνιού που δείχνει τέλειο τόσο σε ίσια μαλλιά όσο και σε κυματιστά όπως της Kate Hudson.

Μακρύ Pixie: Οι περισσότερες πιστεύετε ότι τα κοντά μαλλιά δεν είναι s∈xy αλλά οι celebrity hairstylists διαφωνούν κάθετα. Αντίθετα αν είναι ένα pixi με όγκο στην κορυφή και λιγάκι ασύμμετρο τότε είναι ότι πιο θηλυκό και stylish.

Curtain Bangs: Οι αφέλειες της Brigite Bardot. Αυτό τα λέει όλα. Είναι οι πιο s∈xy αφέλειες ever και οι αγαπημένες των stars με ποιο χαρακτηριστικές εκείνες της Camila Cabello. Ταιριάζουν τέλεια τόσο σε μακριά όσο και σε μεσαίου μήκους μαλλιά.

Advertisements

Ασύμμετρο lob: Κλασικό και υπέροχο. Ζητήστε από τον κομμωτή σας το μπροστινό μέρος να είναι πιο μακρύ και το μπροστά πιο κοντό. Τη φετινή σεζόν είναι απαλό και sleek.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα