Μην χασετε

Τα πιο βασικά πράγματα που θα ήταν καλό να αλλάξεις στο σ∈ξ

Κι όμως υπάρχουν κάποια πράγματα που όλοι μας πρέπει να αλλάξουμε αλλά δεν το γνωρίζαμε μέχρι τώρα.

Advertisements

Το σ∈ξ απαιτεί αυθορμητισμό. Οι μύθοι και οι κανόνες κατά τη διάρκεια της σ∈ξουαλικής πράξης πρέπει να σπάνε. Όταν δεν νιώθεις την απόλυτη ευχαρίστηση μετά την ∈ρωτική επαφή τότε πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξεις μερικά πράγματα. Ίσως κάποια να τα κάνεις ακόμα πιο απλά από ό,τι είναι. Ας δούμε όλα όσα μπορείς να αλλάξεις και δεν το έχεις κάνει μέχρι σήμερα.

Δεν σου αρέσει το σ∈ξ μαζί του, αλλά συνεχίζεις; Πιθανότατα δεν υπάρχει χημεία μεταξύ σας στον ∈ρωτικό τομέα. Το σ∈ξ είναι επικοινωνία, αν δεν υπάρχει επικοινωνία τότε για ποιο λόγο μένετε στη σχέση;

Πολλές γυναίκες ντρέπονται να μοιραστούν τις ∈ρωτικές τους φαντασιώσεις ή να πουν κάτι που δεν τους αρέσει και αυτό είναι μεγάλο λάθος. Το καλό σ∈ξ έρχεται όταν νιώθεις οικειότητα με τον άλλον. Στο κρεβάτι δεν υπάρχει το savoir vivre. Προσοχή ο σεβασμός είναι απαραίτητος, αλλά υποτίθεται ότι στο σύντροφό σου μπορείς να εκφράσεις όλα όσα σκέφτεσαι και νιώθεις, χωρίς να φοβάσαι ότι θα σε παρεξηγήσει.

Άρχισε να αγαπάς το σώμα σου. Το να αποκλείεις κάποιες στάσεις επειδή μπορεί να μη σε δείχνουν κομψή ή να ψάχνεις τον διακόπτη για να κλείσεις τα φώτα δεν είναι λύση. Αγάπησε τον εαυτό σου έτσι όπως είναι. Εξάλλου ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός.

Φέρε το χιούμορ στη ζωή σου και γιατί όχι και στο κρεβάτι. Το σ∈ξ και το χιούμορ είναι εκρηκτικός συνδυασμός. Σε βοηθάει να χαλαρώσεις και να έρθεις πιο κοντά με τον ∈ρωτικό σου σύντροφο. Δοκίμασε το και δεν θα το μετανιώσεις.

jenny.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα