Μην χασετε

Τα πιο αξιολάτρευτα DIY διακοσμητικά και έπιπλα από ανακύκλωση παλιών παιχνιδιών

Τα παιχνίδια στο σπίτι είναι συνηθισμένα όταν έχετε παιδιά, θεωρείται επίσης μια μορφή αγάπης δίνοντας κάτι που τους αρέσει. Έχετε πολλά παιχνίδια στο σπίτι δεν είναι λάθος, αλλά τι γίνετε όταν συνειδητοποιήσετε ότι τα παιχνίδια έχουν γίνει τόσα πολλά που πραγματικά σας ενοχλούν, επειδή πρέπει πάντα να καθαρίσετε το σπίτι ανά πάσα στιγμή.

Advertisements

Για κάποιο λόγο, οι πρακτικές μονάδες αποθήκευσης είναι μια καλή λύση για την πιο αποτελεσματική λύση. Έχει αποδειχθεί ότι είναι σε θέση να κρατήσει το σπίτι από τα πολλά παιχνίδια που είναι πεταμένα στο πάτωμα, καναπέ, κρεβάτι ή όπου αλλού πετιούνται μετά το παιχνίδι. Παρόλα αυτά, ορισμένα παιχνίδια εξακολουθούν συχνά να σπάνε είτε λόγω τυχαίου πατήματος είτε λόγω κακής χρήσης των παιδιών. Χωρίς να το γνωρίζετε, τελικά είναι πάρα πολλά τα αχρησιμοποίητα παιχνίδια, αν και εξακολουθούν να φαίνονται καλά για να παιχτούν.

Αντί να πρέπει να αποθηκεύετε τα παλιά παιχνίδια σε μια αποθήκη ή να τα πετάτε, προσπαθήστε να τα ανακυκλώσετε σε αξιολάτρευτα DIY έργα στα έπιπλά σας. Απλά πάρτε μερικά απλά εργαλεία και μετατρέψετε σε κάτι εξαιρετικό. Δοκιμάστε να φτιάξετε κάποια χρήσιμα πράγματα από χαριτωμένα μικρά ζωάκια για παράδειγμα, όπως ένα επιτραπέζιο φωτιστικό, μια κρεμάστρα τοίχου, πόμολα ντουλαπιών ή ότι βάζει η φαντασία σας.

Επιπλέον, μερικά παλιά παιχνίδια όπως τα φορτηγά θα μπορούσαν επίσης να είναι διακοσμητικά στο σπίτι σαν μια γλαστρούλα με παχύφυτα. Έχω λοιπόν συλλέξει τις πιο αξιολάτρευτες ιδέες για DIY ανακύκλωση παιχνιδιών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο σπίτι. Δοκιμάστε να σκέφτεστε έξω από τα συνηθισμένα και απογειώστε τη φαντασία σας.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα