Μην χασετε

Τα παπούτσια που θα μας χαρίσουν τα πιο άνετα spring looks

Θα κάνουν την μετάβαση στην άνοιξη παιχνιδάκι.

Advertisements

Οι εσπαντρίγιες έχουν ξεφύγει πια από την κλασική εκδοχή που έχουμε όλες στο μυαλό μας από τότε που ήμασταν μικρές και σίγουρα πια μπορούν να θεωρούνται μια ενδιαφέρουσα επιλογή για να προσθέτουμε στιλ στις ανοιξιάτικες εμφανίσεις μας – εκτός από άνεση που αυτό το προσφέρουν έτσι κι αλλιώς.

Οι εσπαντρίγιες, τα παπούτσια που λατρεύουν σχεδόν όλες οι γυναίκες – στους άντρες δεν αρέσουν και τόσο αλλά αυτό δεν θα μας απασχολήσει σε αυτό το κείμενο, είναι σίγουρα τα πασπαρτού items που μπορούν να φορεθούν από το ξεκίνημα της μέρας μέχρι αργά το βράδυκαι να μας απαλλάξουν από τον πόνο και την ταλαιπωρία του κλασικού τακουνιού.

Σε πολλές και διαφορετικές εκδοχές, από μονόχρωμα σχέδια μέχρι εμπριμέ και από εντελώς φλατ μέχρι ελαφρώς ψηλές, με κορδόνια ή χωρίς, γίνονται η πινελιά που μπορεί να ολοκληρώσει όμορφα ένα ντύσιμο και να δώσει αυτό το casual twist που όμως παραμένει θηλυκό.

Με τζιν παντελόνια ή denim shorts, με μάξι αέρινες φούστες ή φορέματα σε midi μήκος, γίνονται οι σύμμαχοί μας στο γραφείο, στις πρωινές ή απογευματινές βόλτες, στις βραδινές εξόδους αλλά και στις αποδράσεις μας εκτός πόλης.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα