Μην χασετε

Τα μωρά του Φεβρουαρίου: 7 χαρακτηριστικά των παιδιών αυτού του μήνα

Φεβρουάριος πια! Ο τελευταίος μήνας του χειμώνα, ο μήνας των ερωτευμένων, ο μικρότερος μήνας του χρόνου και ο μήνας που… θα αποκτήσεις το μωρό σου! Αν τώρα διανύεις τις τελευταίες ημέρες της εγκυμοσύνης σου, αν ο Φεβρουάριος είναι “ο μήνας σου”, τότε πολύ σύντομα θα βιώσεις το θαύμα της γέννησης και θα υποδεχτείς στον κόσμο σου το μικροσκοπικό πλασματάκι που θα αλλάξει την ζωή σου και θα φέρει νέες ισορροπίες! Ήξερες, όμως, ότι τα μωρά που γεννιούνται τον Φεβρουάριο “συνδέονται” από ορισμένα κοινά χαρακτηριστικά;

Εάν, λοιπόν, έχεις μπει στην τελικά ευθεία και ετοιμάζεσαι σύντομα να καλωσορίσεις το νεογέννητο μωρό σου, να τι πρέπει να ξέρεις για τα παιδιά του Φεβρουαρίου!

♦ Είναι λιγότερο ευερέθιστα
Σύμφωνα με επιστημονική έρευνα που διενεργήθηκε το 2014 στην Ουγγαρία, όσοι έχουν γεννηθεί κατά την διάρκεια των χειμωνιάτικων μηνών, έχουν λιγότερες συναισθηματικές εναλλαγές και περισσότερη συναισθηματική σταθερότητα!

♦ Είναι ιδιαιτέρως ξεχωριστά αν το έτος είναι δίσεκτο
Κάθε τέσσερα χρόνια, ο Φεβρουάριος “κερδίζει” μία παραπάνω ημέρα. Ωστόσο, οι πιθανότητες να γεννηθεί κάποιος στις 29 Φεβρουαρίου (η έξτρα ημέρα του μήνα) είναι μία στις 1461 ή μιλώντας με ποσοστά 0,068%! Αυτό σημαίνει, πως τα παιδιά που γεννιούνται σε δίσεκτο έτος είναι κάπως… μοναδικά κι ας αντιμετωπίζουν ένα μικρό ζήτημα με τα γενέθλιά τους (αφού η ημέρα εξαφανίζεται για τρία χρόνια)!

Advertisements

♦ Το ζώδιό τους είναι είτε Υδροχόος, είτε Ιχθείς
Οι Υδροχόοι (20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου) θεωρούνται άνθρωποι ανεξάρτητοι, έξυπνοι και δημιουργικοί. Οι Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου020 Μαρτίου) είναι γνωστοί για την συμπόνοια, την φαντασία και την αφοσίωσή τους!

♦ Έχουν περισσότερες πιθανότητες να γίνουν… διάσημα
Σύμφωνα με έρευνα του 2013, οι άνθρωποι που ανήκουν στο ζώδιο του Υδροχόου (γεννημένοι τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο) είναι πιο πιθανό να εξελιχθούν σε… celebrities! Μία δεύτερη έρευνα του 2011 βρήκε πως όσοι γεννιούνται τον Φεβρουάριο έχουν περισσότερες πιθανότητες να γίνουν καλλιτέχνες!

♦ Είναι γεννημένα τον ίδιο μήνα με πολλούς… διάσημους
Ναι, οι προηγούμενες δύο έρευνες καταλήγουν σε ένα συμπέρασμα: πολλοί celebrities είναι γεννημένοι τον ίδιο μήνα με το παιδί σου! Ανάμεσά τους οι Drew Barrymore (22 Φεβρουαρίου), Jennifer Aniston (11 Φεβρουαρίου), Sheryl Crow (11 Φεβρουαρίου) και Michael Jordan (17 Φεβρουαρίου).

♦ Το τυχερό πετράδι τους είναι ο αμέθυστος
Ο λαμπερός μωβ αμέθυστος αποτελεί σύμβολο αφοσίωσης, ενώ είναι συνδεδεμένος και με την κομψότητα και το κουράγιο!

Advertisements

♦ Το λουλούδι τους είναι η βιολέτα
Συνεχίζοντας την μωβ… θύελλα, η βιολέτα είναι το άνθος που χαρακτηρίζει τα μωρά του Φεβρουαρίου και συμβολίζει την αφοσίωση και την πιστότητα στους αγαπημένους μας!

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα