Μην χασετε

Τα μυστικά ομορφιάς της Charlize Theron με δικά της λόγια!!!

H 43χρονη ηθοποιός αποκαλύπτει όσα τη διατηρούν φρέσκια και λαμπερή

Advertisements

Charlize Theron είναι αναφίβολα μία από τις πιο όμορφες, λαμπερές και εντυπωσιακές γυναίκες στο Hollywood. Στα 43 της χρόνια, διατηρεί μια εντυπωσιακή φιγούρα και μια αξιοζήλευτη επιδερμίδα που ακόμα και πολύ νεότερες κοπέλες θα επιθυμούσαν.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της στο αμερικάνικο Haper’s Bazaar, η ηθοποιός αποκάλυψε τα μυστικά ομορφιάς της.

Makeup 

“Σε ό,τι αφορά το makeup, προτιμώ απλώς να φτιάχνω τα φρύδια και τις βλεφαρίδες μου. Δεν ήξερα καν τι ήταν τα ψαλίδια βλεφαρίδων πριν 15 χρόνια. Τώρα, δε φεύγω καν από το σπίτι μου αν δεν έχω κάνει μια περασιά πρώτα. Χρησιμοποιώντας αυτό το προϊόν και μόνο, είναι σα να έχεις κάνει ανόρθωση!”.

“Το απόλυτο είδωλο ομορφιάς για εμένα είναι η μητέρα μου. Έχω έντονες αναμνήσεις από εκείνη να ετοιμάζεται μπροστά από έναν στρογγυλό καθρέφτη. Την παρατηρούσα να κάνει το μακιγιάζ της, και σκεφτόμουν, «Πω πω, είναι απίστευτο. Η αυτοπεποίθηση της μου έχει μείνει αποτυπωμένη”.

“Ψεκάζω το άρωμα μου κάθε πρωί πριν φύγω από το σπίτι. Είναι ένα κομμάτι πολυτέλειας. Μπορεί να φοράω φόρμα και αθλητικά παπούτσια, αλλά είναι κάτι μικρό που με κάνει να αισθάνομαι όμορφα”.

Επιδερμίδα

“Όταν ξυπνάω το πρωί, απλά πλένω το πρόσωπο μου και βάζω αντηλιακό. Το βράδυ εφαρμόζω σέρουμ, κρέμα ματιών και μια πολύ καλή ενυδατική προσώπου”.

Advertisements

Μαλλιά

“Παίρνω τα περισσότερα beauty tips από άλλες γυναίκες. Οι γυναίκες πρέπει να μοιράζονται πληροφορίες μεταξύ τους – έτσι θα είμαστε όλες πιο όμορφες!”

“Το μυστικό μου για τα μαλλιά είναι το καστορέλαιο. Άκουσα γι’αυτό, το βάζω στα φρύδια και στο τριχωτό της κεφαλής μία ή δύο φορές την εβδομάδα και τώρα οι τρίχες μου είναι παχύτερες.”

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα