Μην χασετε

Τα καλύτερα street style looks με μαύρο καλσόν στο Instagram

Πώς θα δημιουργήσετε τα πιο stylish σύνολα με καλσόν φέτος τον χειμώνα;

Advertisements

 

Όλες μας έχουμε κάποια φίλη, η οποία κάθε χειμώνα βγαίνει έξω φορώντας φόρεμα ή φούστα χωρίς καλσόν και υποστηρίζει πως δεν κρυώνει καθόλου. Δυστυχώς βέβαια, οι περισσότερες γυναίκες δεν ανήκουμε σε αυτή την κατηγορία και προτιμούμε να φοράμε καλσόν κάθε φορά που επιλέγουμε να φορέσουμε φόρεμα.

 

Tα καλσόν εκτός του ότι μας κρατούν ζεστές όταν έχει κρύο, μπορούν να κάνουν και τη διαφορά στα outfits μας. Ακόμα και αν έχετε φορέσει ένα μαύρο φόρεμα, μπορείτε να αναβαθμίσετε το σύνολο σας με ένα εντυπωσιακό καλσόν.

 

Δαντελένιο ή με πουά σχέδιο θα δώσει στιλ στο σύνολο σας. Τα opaque καλσόν επίσης μπορούν να σας βοηθήσουν να αναδείξετε με τον καλύτερο τρόπο τη σιλουέτα σας.

Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει στην συλλογή της τουλάχιστον ένα μαύρο φόρεμα. Μπορούμε να το φορέσουε σε κάθε περίσταση, ενώ κάθε φορά μπορούμε να πειραματιζόμαστε όλο και περισσότερο με το styling. Ο πιο εύκολος τρόπος είναι να επιλέξουμε ένα καλσόν με ιδιαίτερο μοτίβο, όπως το πουά.

Advertisements

Ακόμα και αν θέλετε να φορέσετε μία αρκετά mini φούστα, αλλά να είναι αρμονικό και σικ το αποτέλεσμα, η λύση είναι να τη συνδυάσετε με ένα opaque καλσόν και ψηλές μπότες. Ολοκληρώστε το σύνολο με ένα oversized πουλόβερ.

 

Και το πολύ λεπτό καλσόν όμως είναι μία από τις καλύτερες επιλογές που μπορούμε να κάνουμε τον χειμώνα. Συνδυάστε το με μία mini ή midi φούστα, ώστε να είναι ολοκληρωμένο το look σας αλλά και να μην κρυώσετε.

Το opaque καλσόν μάλιστα μπορεί να μας βοηθήσει να κάνουμε τα πόδια μας να φαίνονται πιο μακριά και λεπτά. Το μυστικό είναι να επιλέξετε ένα τέτοιο καλσόν και να το συνδυάσετε με ένα ζευγάρι sock boots στην ίδια απόχρωση. Ακριβώς επειδή το καλσόν και τα μποτάκια είναι ίδιο χρώμα, βοηθούν στο να δείχνουν πιο μακριά και καλλίγραμμα τα πόδια σας.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram

Από την Κατερίνα Πιπέρη

Advertisements

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα