Μην χασετε

Τα καλύτερα χρώματα για το σπίτι ανάλογα με το Ζώδιό σας

Το σπίτι σας είναι το ησυχαστήριό σας. Αυτός είναι και ο λόγος που πρέπει να το διακοσμείτε έτσι ώστε να βγάζει την καλύτερη πλευρά της προσωπικότητάς, της ενέργειας και του χαρακτήρα σας. Φυσικά κάθε ζώδιο έχει τις δικές του προτιμήσεις και τα άστρα κάνουν προσβλέψεις ακόμα και για τα… χρώματα.

Advertisements

 

Δείτε παρακάτω τις αποχρώσεις που πρέπει να διαλέξετε για το σπίτι σας σύμφωνα με το ζώδιό σας ώστε να φέρετε γαλήνη, θετική ενέργεια και χαρά στο καθημερινό σας περιβάλλον.

Κριός, Σκούρο Κόκκινο. Αυτό το φωτεινό και γεμάτο ενέργεια χρώμα είναι το χρώμα του αρχηγού των πλανητών, του Άρη. Οι κόκκινοι τοίχοι θα κάνουν τους Κριούς να νιώσουν πως βρίσκονται στο… στοιχείο τους.

 

Ταύρος, Γκριζοπράσινο. Ως ζώδιο της γης ο Ταύρος εμπνέεται από τη φύση και έχει ανάγκη να περιβάλλεται από απαλά πράσινα. Το γκριζοπράσινο θα σας βοηθήσει να μείνετε συντονισμένοι με τη Γη, αλλά και με την καλλιτεχνική σας πλευρά.

 

Advertisements

Δίδυμος, Λευκό. Αυτό το γεμάτο ενέργεια ζώδιο δείχνει προτίμηση στους «ελαφρούς» χώρους για έναν λόγο: ο Δίδυμος είναι ιδιαίτερα απασχολημένος και βρίσκεται σε κίνηση και το λευκό του χαρίζει ένα ήρεμο χώρο για να μπορεί να ησυχάσει.

Καρκίνος, Βιολετί. Η συναισθηματική πλευρά των Καρκίνων είναι κοινό μυστικό και το βιολετί είναι ιδανικό γι αυτούς καθώς τους βοηθάει να ηρεμήσουν και να βάλουν σε τάξη τα συναισθήματά τους.

 

Λέων, Σκούρο Μωβ. Οι Λέοντες είναι βασιλικά ζώδια και συχνά πιστεύουν πως είναι οι βασιλιάδες του κόσμου. Οτιδήποτε δίνει την αίσθηση ότι βρίσκονται σε κάστρο είναι κάτι που τους αρέσει και το σκούρο μωβ πετυχαίνει ακριβώς αυτό.

Παρθένος, Μπλε του Πάγου. Οι Παρθένοι είναι τακτοποιημένοι και αποδοτικοί. Αυτός είναι και ο λόγος που προτιμούν να τα απαλά, καθαρά και απλά χρώματα, όπως το μπλε του πάγου.

Advertisements

 

Ζυγός, Σκούρο Πράσινο. Τα ήρεμα μπλε και τα σκούρα πράσινα βοηθούν αυτό το ζώδιο του αέρα να παραμείνει προσγειωμένο. Εκφράζουν επίσης την αγάπη που έχουν οι Ζυγοί για την διασκέδαση και την επιθυμία τους να βρίσκουν ησυχία στο σπίτι τους.

 

Σκορπιός, Έντονο ροζ. Το ζώδιο αυτό έχει μια ροπή σε οτιδήποτε φωνάζει «έντονο», ενώ παράλληλα αποζητά το πάθος στη διακόσμηση του σπιτιού του. Το έντονο ροζ, λοιπόν, είναι ιδανικό για τους Σκορπιούς.

Τοξότης, Πράσινο του Λάιμ. Τα φωτεινά και χαρούμενα χρώματα αγγίζουν την περιπετειώδη πλευρά του Τοξότη και τα χρώματα όπως το πράσινο του λάιμ είναι ιδανικά για να βγάλουν την όμορφη αυτή πλευρά της προσωπικότητας των Τοξοτών.

 

Αιγόκερως, Ναυτικό Μπλε. Οι Αιγόκεροι είναι παραδοσιακοί και τα σπίτια τους γενικά περιλαμβάνουν μεγάλα και «στέρεα» έπιπλα. Ιδανικό, λοιπόν, χρώμα γι αυτούς είναι το ναυτικό μπλε που είναι κομψό και ταυτόχρονα κλασσικό.

Υδροχόος, Ανοιχτό Μπλε. Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης που καθορίζει περισσότερο από όλους τους άλλους τον Υδροχόο. Η καινοτόμος φύση αυτού του ζωδίου μπορεί να βρει εφαρμογή στο ανοιχτό μπλε, ώστε να υπάρχει ο κατάλληλος καμβάς για να πειραματιστεί με τις διακοσμητικές του ιδέες.

 

Ιχθείς, Τυρκουάζ. Οι Ιχθείς είναι το απόλυτο ζώδιο του νερού και τα σπίτια τους δίνουν την αίσθηση ότι «επιπλέουν» – σκεφτείτε το ως μια απαλή, γαλήνια και ρομαντική αύρα του ωκεανού. Το τυρκουάζ είναι το χρώμα μέσα στο οποίο οι Ιχθείς νιώθουν πως βρίσκονται στο σπίτι τους.

 

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα