Μην χασετε

Τα ιδανικά και τελείως ανέξοδα beauty tips για τις μέρες που βιάζεσαι

Θες να ετοιμαστείς αλλά δεν έχεις χρόνο; Να τι να κάνεις

Advertisements

Σε όλες μας έχει συμβεί να ξενυχτίσουμε και γενικά για τον οποιοδήποτε λόγο να έχουμε λίγο χρόνο το πρωί να ετοιμαστούμε για τη μέρα μας.

Σε αυτήν την περίπτωση λοιπόν, δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τα παρακάτω tips ομορφιάς που μεταξύ άλλων εκτός από χρόνο, θα σε βοηθήσουν να γλιτώσεις και χρήματα.

Έχεις αφυδατωμένα χείλη; 

Η απολέπιση είναι σίγουρα ένα από τα μυστικά που θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από την τραχιά υφή τους, μιας και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα. Ο πιο εύκολος και οικονομικός τρόπος να απολεπίσεις τα χείλη σου είναι η οδοντόβουρτσα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις μία καθαρή μαλακή οδοντόβουρτσα και να ρίξεις πάνω (αντί για οδοντόκρεμα) λάδι καρύδας, κάνοντας παράλληλα απαλές κυκλικές κινήσεις.

Φαίνεσαι κουρασμένη και ξενυχτισμένη;

Γέμισε μία μικρή λεκάνη με κρύο νερό και παγάκια και βούτηξε το πρόσωπό σου για μερικά λεπτά.

‘Εβγαλες σπυράκι εν μια νυκτί;

Σύμφωνα με τον δερματολόγο των Kardashians, ένας πολύ γρήγορος και ανέξοδος τρόπος να το αντιμετωπίσεις σε πρώτη φάση, είναι να λιώσεις μια ασπιρίνη και αφού την αναμείξεις με λίγο νερό έτσι ώστε να δημιουργηθεί μία ομοιογενής πάστα, να την απλώσεις πάνω στο ανεπιθύμητο σπυράκι.

Θες κάνεις γρήγορα την επιδερμίδα σου πιο μαυρισμένη και λαμπερή;

Βάλε στο λάδι σώματος σου μερικές σταγόνες από το υγρό highlighter σου.

Δεν πρόλαβες να λουστείς;

Το ξηρό σαμπουάν θα γίνει ο καλύτερος φίλος σου. Απορροφά τη λιπαρότητα, αφήνοντάς τα  όμορφα και με μία αίσθηση φρεσκάδας.

πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα