Μην χασετε

Τα βασικά λάθη που κάνουν οι άντρες στο σ∈ξ

Δείτε τι δεν ισχύει αλλά και τι θέλουν οι περισσότερες γυναίκες.

Η αλήθεια είναι πως οι γυναίκες έχουν τις ίδιες σ∈ξουαλικές ορμές με τους άντρες, απλά προτιμούν το ποιοτικό σ∈ξ. Έτσι λοιπόν υπάρχουν μερικοί κανόνες που αντιπροσωπεύουν το γυναικείο φύλο, τους οποίους πρέπει να γνωρίζουν και οι άντρες. Παρακάτω θα δούμε τα πιο βασικά λάθη που κάνουν οι άντρες στο σ∈ξ.

Λάθος 1# Βιάζονται. Μια γυναίκα χρειάζεται το χρόνο της ακόμα και στο σ∈ξ. Θέλει να απολαμβάνει τα φιλιά  και τα αισθησιακά χάδια σε όλο της το σώμα. Όμως οι περισσότεροι άντρες κάνουν το πιο βασικό λάθος: βιάζονται, θέλουν να πάνε κατευθείαν στην πράξη.

Λάθος 2# Δεν δίνουν σημασία τι αρέσει στις γυναίκες. Οι άντρες τουλάχιστον οι περισσότεροι, κατά τη διάρκεια της σ∈ξουαλικής πράξης κινούνται με βάση τι αρέσει σε εκείνους και επικεντρώνονται στο στoματικό ∈ρωτα.

Advertisements

Λάθος 3# Δεν ασχολούνται με τα πρoκαταρκτικά. Μπορεί μια γυναίκα να δείχνει κουρασμένη και χωρίς διάθεση για σ∈ξ, αν όμως υπάρχει το σωστό κλίμα, τότε δεν πρόκειται να αρνηθεί. Τα πρoκαταρκτικά παίζουν σημαντικό ρόλο στην ∈ρωτική της διάθεση.

Λάθος 4# Κάνουν σ∈ξ με τον δικό τους τρόπο. Είναι γεγονός πως οι άντρες μπορεί να έχουν διαφορετικές προτιμήσεις στον τρόπο που γίνεται η ∈ρωτική πράξη, ωστόσο στις περισσότερες γυναίκες δεν τους αρέσει να αντιμετωπίζονται ως «πορvοσταρ». Η κάθε γυναίκα είναι διαφορετική και η χημεία μεταξύ του ζευγαριού εξίσου.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα