Μην χασετε

Τα απρόσμενα χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου που δεν γνωρίζαμε μέχρι τώρα

Αν σας ενδιαφέρουν τα ζώδια, πιθανότατα θα γνωρίζετε ήδη πάρα πολλά για το κάθε ζώδιο, είτε αυτό αφορά χαρακτηριστικά, είτε ταιριάσματα. Υπάρχουν όμως μερικά χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου, τα οποία δεν είναι τόσο γνωστά, και μπορούν να αιφνιδιάσουν και τους πιο αφοσιωμένους λάτρεις της αστρολογίας.

Κριός – Δε φοβάται να κάνει την πρώτη κίνηση 

Οι Κριοί έχουν αυτοπεποίθηση, πάθος, και ενθουσιασμό. Για αυτόν τον λόγο, δε φοβούνται ποτέ να πάρουν πρωτοβουλία σε οποιαδήποτε κατάσταση, είτε αυτό είναι το πρώτο φιλί σε ένα ειδύλλιο, είτε να μιλήσουν για το πρόβλημα μιας φιλίας.

Ταύρος – Επικοινωνεί την αγάπη του με το άγγιγμα

Advertisements

Ενώ οι Ταύροι είναι πρακτικοί, υπομονετικοί και υπεύθυνοι, είναι επίσης πολύ τρυφεροί. Μέσω του φυσικού αγγίγματος επικοινωνούν την αγάπη τους και τους αρέσει πολύ να λαμβάνουν το ίδιο.

Δίδυμος – Από τη φύση του καλός σε όλα

Οι Δίδυμοι είναι εκ φύσεως περίεργοι και λατρεύουν να μαθαίνουν, για αυτό έχουν ένα τρόπο να γίνονται πολύ πιο γρήγορα από τους άλλους καλύτεροι με ο,τι καταπιάνονται. Έχουν φυσική ικανότητα στο να αντιλαμβάνονται νέες ιδέες και αυτό τους βοηθάει.

Καρκίνος – Η θάλασσα είναι η θεραπεία του 

Advertisements

Οι Καρκίνοι είναι πιστοί και συναισθηματικοί και γεμάτοι ενσυναίσθηση. Αυτό που δεν ξέρουν όλοι για τους Καρκίνους είναι ότι η θάλασσα έχει για αυτούς θεραπευτικές ιδιότητες και μπορεί να τους βοηθήσει να νιώσουν καλύτερα όταν περνάνε μια κακή φάση

Λέων – Η ερμηνεία είναι το δυνατό του σημείο

Οι Λέοντες είναι δημιουργικοί και χαρισματικοί, κι αυτό είναι καλό δεδομένου του ότι λατρεύουν να ερμηνεύουν. Είτε πρόκειται για μουσική, είτε για υποκριτική, είτε απλώς μιλάνε για να κλείσουν μια πώληση, βρίσκονται στο στοιχείο τους.

Παρθένος – Είναι ο καλύτερος μαθητής

Οι Παρθένοι είναι πρακτικοί και δουλευταράδες, και φυσικά μπορεί να γίνουν κάπως τελειομανείς. Για αυτόν τον λόγο γίνονται καλοί μαθητές, αφού τους αρέσει να κρατάνε σημειώσεις και να μελετούν.

Advertisements

Ζυγός – Ένας χαρισματικός ακροατής 

Οι Ζυγοί μπορεί να είναι κοινωνικοί και δίκαιοι, αλλά μην υποτιμάτε ποτέ την ικανότητά τους να ακούνε. Ένα από τα χαρίσματά τους είναι να προσέχουν πολύ τον συνομιλητή τους και να τον καταλαβαίνουν.

Σκορπιός – Έχει καταπληκτική αίσθηση του χιούμορ

Οι Σκορπιοί είναι ειλικρινείς και θαρραλεοι, αλλά μπορούν επίσης να σας κάνουν να γελάσετε. Παρόλο που δεν φημίζονται για τα αστειάκια τους συνήθως, οι Σκορπιοί έχουν ένα μοναδικό χιούμορ, με δόσεις σαρκασμού.

Τοξότης – Είναι ο καλύτερος σύντροφος για ταξίδια

Όλοι ξέρουν ότι οι Τοξότες είναι γεμάτοι ενέργεια, αλλά λίγοι γνωρίζουν ότι το ανοιχτό μυαλό τους και η λατρεία τους για περιπέτεια τους κάνει ιδανικούς συντρόφους για ταξίδια, καθώς είναι πάντα έτοιμοι να δοκιμάσουν καινούρια πράγματα και να ανακαλύψουν νέα μέρη.

Αιγόκερως – Μπορεί να κρατήσει πολύ καλά ένα μυστικό

Οι Αιγόκεροι είναι πολύ υπεύθυνοι κι έχουν εξαιρετικό αυτοέλεγχο, το οποίο τους κάνει άγρυπνους φύλακες μυστικών. Ένας Αιγόκερως δε θα σκεφτεί ποτέ να μοιραστεί το μυστικό σας, κι αυτό είναι κάτι που αξίζει να γνωρίζετε.

Υδροχόος – Δίνει καλές συμβουλές

Οι Υδροχόοι είναι γνωστοί για την ανεξαρτησία και την ειλικρίνειά τους,. Αυτό που δεν είναι τόσο γνωστό είναι ότι αυτή ακριβώς η ειλικρίνεια μπορεί να τους κάνει πολύτιμους συμβούλους για τους φίλους και την οικογένειά τους, ακόμα και αν αυτό που λένε δεν είναι πάντα όμορφο.

Ιχθυς – Προσφέρει πάντα ένα χέρι βοήθειας

Οι Ιχθύες είναι γνωστοί για το ένστικτο και την καλοσύνη τους. Εκτός από αυτό όμως, είναι και πολύ βοηθητικοί άνθρωποι. Είτε χρειάζεστε μερικά έξτρα χέρια για μια μετακόμιση, είτε κάποιον να σας μεταφέρει με το αυτοκίνητο, μπορείτε να απευθυνθείτε σε κάποιον ιχθύ.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα