Μην χασετε

Ταύpος, Παρθένος, Αιγόκερως: Μάθε τα στοιχεία που είναι κοινά και στα τρία αυτά ζώδια και που τα κάνουν να ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα

Οι Ταύροι, οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά και ιδιαιτερότητες. Διάβασε λίγο πιο κάτω τα στοιχεία που είναι κοινά και στα τρία αυτά ζώδια και που τα κάνουν να ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα.

Advertisements

1. Η ασφάλεια είναι το παν

Θέλουν να νιώθουν ασφαλή με κάθε τρόπο. Αποφεύγουν να παίρνουν ρίσκα και σκέφτονται την κάθε τους κίνηση. Είναι μεθοδικά και πρακτικά. Προσπαθούν να δημιουργούν γύρω τους ένα ασφαλές περιβάλλον τόσο για τους ίδιους όσο και για τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Τα υλικά αγαθά είναι άκρως πολύτιμα για εκείνα γιατί τα κάνει να νιώθουν σιγουριά και εξασφάλιση.

2. Πάνω από όλα το καθήκον!

Για τα ζώδια της Γης πάνω από όλα είναι το καθήκον τους. Είναι υπεύθυνα άτομα και δεν θα σε κρεμάσουν ποτέ. Αν σου δώσουν τον λόγο τους ή αν σου τάξουν κάτι, θα τον πραγματοποιήσουν. Έχουν πρόγραμμα και σχέδιο και μένουν πιστά σε αυτό. Ξέρουν να διαχειρίζονται τον χρόνο τους και είναι πάντα μέσα στις προθεσμίες.

3. Είναι ο… Bob ο μάστορας του ζωδιακού

Δεν θα διστάσουν να λερώσουν τα χέρια τους και να κατασκευάσουν το οτιδήποτε. Θα σηκώσουν τα μανίκια και θα πιάσουν δουλειά χωρίς δεύτερη κουβέντα. Θα ασχοληθούν με όλα τα επαγγέλματα και είναι πολύ καλοί σε χειρωνακτικές εργασίες. Θα σου δώσουν μια λύση από το… πουθενά. Είναι τα πιο πρακτικά άτομα!

4. Είναι καλοπερασάκηδες

Τους αρέσουν οι ανέσεις. Θέλουν να έχουν αποκτήματα στην ζωή τους και να ζουν με χλιδή. Όχι όπως ο Λέοντας ή ο Ζυγός όμως. Αυτά που έχουν δεν θα τα δείξουν ποτέ στους άλλους. Δεν τους νοιάζει το φαίνεσθαι, αλλά το είναι.

5. Είναι ξεροκέφαλα

Είναι πραγματικά αγύριστα κεφάλια. Έτσι και τους «καρφωθεί» κάτι στο μυαλό, δεν τους αλλάζεις με τίποτα γνώμη. Είναι οι άνθρωποι αυτοί, που θα θέσουν ένα στόχο και θα τον κυνηγήσουν μέχρι να τον πετύχουν. Δεν θα τα παρατήσουν ποτέ!

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα