Μην χασετε

Τατιάνα Στεφανίδου: «Δεν έχω δάκρυα, μόνο φλόγα δημιουργίας! Ήθελα αυτό το τέλος να είναι ένα πάρτι χαράς»!

“Κι επειδή το τέλος έχει συνήθως μια πικρή γεύση, αν το δεις αλλιώς, μπορεί αυτή η πικρή γεύση να γίνει η μαγεία μιας καινούριας, μιας υπέροχης, δημιουργικής αρχής”.

Η Τατιάνα Στεφανίδου έριξε το απόγευμα της Παρασκευής την αυλαία για την εκπομπή Tatiana Live, μετά από τρία χρόνια επιτυχίας. Η παρουσιάστρια, έχοντας ολοκληρώσει έναν κύκλο, ίσως την καλύτερη περίοδο της καριέρας της μέχρι τώρα, είχε πολλά να πει, πολλούς να ευχαριστήσει και πολλά μηνύματα να στείλει στην τελευταία εκπομπή. Σε ένα έντονα φορτισμένο κλίμα -οι συνεργάτες της και το κοινό σκούπιζαν διαρκώς τα δάκρυά τους- η Τατιάνα Στεφανίδου τόνισε ότι φεύγοντας από το Epsilon δεν έχει δάκρυα, παρά μόνο πυρκαγιά δημιουργίας για το επόμενο βήμα.

Στη μεγαλύτερο μέρος της εκπομπής, θυμηθήκαμε τις σημαντικότερες στιγμές αυτή της τριετίας, ενώ από το πλατό του Tatiana Live πέρασαν όλοι οι συντελεστές. Η Τατιάνα Στεφανίδου ανέφερε τα εξής:

«Τα πράγματα αρχικά ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Το κτίριο ήταν ένα γιαπί. Εγώ με κάποιους άλλους το είδαμε όλο το έργο από την αρχή. Δεν υπήρχαν χρήματα, υπήρχε όμως η ψυχή, το πάθος για να δημιουργήσουμε κάτι όμορφο, κάτι δυνατό. Και τα καταφέραμε. Όταν πριν από τρία χρόνια ο κόσμος πληροφορήθηκε ότι κάποιοι θα έρθουμε εδώ να δουλέψουμε, δεν το πίστεψε κανείς. Έπεσαν όλοι από τα σύννεφα, μας είπαν τρελούς. Λεφτά δεν υπήρχαν. Ό,τι βλέπετε δημιουργήθηκε με πολύ μεράκι, πολλά έγιναν με προσωπική εργασία. Φέρναμε από το σπίτι μας πράγματα, έγιναν κάποιες συμφωνίες διαφημιστικές για να πάρουμε κάποια πράγματα. Συναντήσαμε εδώ ανθρώπους τεχνικούς, οι οποίοι ήταν θησαυροί αλλά ήταν λίγο «θαμμένοι» και θέλω πρωτίστως να ευχαριστήσω το τεχνικό προσωπικό. Όταν ήρθαμε είδα στα μάτια τους μια λάμψη μιας νέας αρχής, αισθάνθηκα ότι με το πάθος μας τους εμπνεύσαμε. Γίναμε όλοι μαζί μια γροθιά και από το τίποτα φτιάξαμε ένα κανάλι το οποίο πήρε μια μεγάλη υπεραξία, έφτασε σε ημερήσια ποσοστά να έχει 7% τηλεθέαση -άκουγα τον κ. Σαββίδη που έλεγε ότι το 7% θα το μεγαλώσει και του το εύχομαι-, πουλήθηκε… Από τους ανθρώπους πήρε υπεραξία, από όλο το προσωπικό εδώ που «έλιωσε». Θέλω να ευχηθώ συγχαρητήρια σε όλους αυτούς, καλή επιτυχία σε αυτό που έρχεται»!

Advertisements

«Προσέξτε τι συμβαίνει σήμερα σε αυτή την εκπομπή. Έχουν πλαντάξει όλοι στο κλάμα, όλοι οι συνεργάτες, το κοινό, εκτός από μένα… Ενώ έχω κλάψει φεύγοντας από όλα τα κανάλια, σήμερα δεν έχω δάκρυα. Θέλω να ευχαριστήσω το Epsilon για την ευκαιρία που μου έδωσε να κάνω όλο αυτό που έκανα όλα αυτά τα χρόνια. Ήταν η πιο σημαντική στιγμή της καριέρας μου. Το να πας σε ένα γιαπί και να τα καταφέρεις είναι πολύ δύσκολο. Φεύγοντας από το Epsilon, λοιπόν, δεν έχω δάκρυα γιατί με τον τρόπο που σταδιακά ολοκληρώθηκε αυτή η συνεργασία, αυτή η ωραία σπίθα που έχω πάντα μέσα μου έγινε φωτιά! Πυρκαγιά! Μια πυρκαγιά δημιουργίας, πάθους για να ολοκληρώσουμε έναν κύκλο, να δώσουμε ένα τέλος και αυτό το γιορτινό τέλος με την πυρκαγιά που ανάβει, να γίνει έμπνευση για μία καινούρια, πιο δημιουργική, πιο δυνατή, πιο δυναμική αρχή για το κοινό πάνω απ’ όλα. Εμείς δεν θα ήμασταν τίποτα, δεν θα ήμασταν καν εδώ αν το κοινό από το σπίτι δεν αποφάσιζε ότι θα ήταν συντροφιά μας. Τον Ιανουάριο, κάποια στιγμή, όταν είδα αυτή την εκπομπή να φτάνει έως και 30% τηλεθέαση, λέω «τσιμπήστε με, δεν μπορεί να είμαι στο Epsilon»! Αυτό όλο το έκανε ο κόσμος που μας βλέπει από το σπίτι. Έτσι λοιπόν, δεν έχει δάκρυα, έχει πάθος, πολύ πάθος για καινούρια πράγματα, ακόμα καλύτερα. Έτσι είναι οι κύκλοι όταν κλείνουν, ανοίγουν καλύτεροι».

Advertisements

Το φινάλε της εκπομπής ήταν ένα πάρτι και η Τατιάνα Στεφανίδου αποχαιρέτησε κοινό και τηλεθεατές με τα παρακάτω λόγια: «Ήθελα αυτό το τέλος να είναι ένα τεράστιο πάρτι χαράς! Θέλω αυτό το μήνυμα να στείλω και στον κόσμο που μας βλέπει από το σπίτι. Να μην εγκαταλείπετε ποτέ, η ζωή είναι ένας μαραθώνιος, μια ατελείωτη μάχη. Κι επειδή το τέλος έχει συνήθως μια πικρή γεύση, αν το δεις αλλιώς, μπορεί αυτή η πικρή γεύση να γίνει η μαγεία μιας καινούριας, μιας υπέροχης, δημιουργικής αρχής. Ας δούμε, λοιπόν, τη θετική πλευρά της ζωής, με χαρά, με αγάπη, με συγχώρεση. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ, εσείς μας φτάσατε ως εδώ, εσείς είστε κοντά μας κάθε απόγευμα, γίνατε η παρέα μας… Εδώ έγινε κάτι μαγικό, έγινε ένας άθλος και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ γι’ αυτό. Είναι ξεχωριστή στιγμή αυτή για μας»!

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα