Μην χασετε

“Ταλαιπωρήθηκα πολύ. Τα παιδιά μου τα απέκτησα μετά από πέντε εξωσωματικές”

Η Μαρία Σπυράκη παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο Πρω1νό και στον Άρη Καβατζίκη. Αναφερόμενη στην οικογένεια της, αποκάλυψε: “Έχω μια αδερφή που ζει στη Θεσσαλονίκη, όπως και η μαμά μου, τα παιδιά μου, ο σύζυγος μου και οι φίλοι μου.

Advertisements

Ο σύζυγος μου είναι αναπληρωτής καθηγητής στο Πολυτεχνείο της Θεσσαλονίκης.”, ενώ συμπλήρωσε πως ήταν επιθετικό παιδί: “Υπήρξα πολύ επιθετικό παιδί, πολύ ξύλο στο σχολείο, έδερνα και με έδερναν. Ήμουν αγοροκόριτσο με κοντά μαλλάκια και είχα την αίσθηση ότι οι λογαριασμοί πρέπει να καθαρίζονται επιτόπου”!

Στη συνέχεια μίλησε για τα παιδιά της με πολύ τρυφερά λόγια: “Η μαμά μου μεγαλώνει τα παιδιά μου και αποτελούν τη σπουδαιότερη στιγμή της ζωής μου. Λέω συνέχεια στα νέα κορίτσια να γίνουν νωρίς μάνες γιατί είναι ευκολότερο, με λιγότερο προσωπικό κόπο και λιγότερα φάρμακα”!

Δείτε επίσης: Τζένη Μπαλατσινού: Δεν έχω βρει ούτε νυφικό – Έχουμε επιλέξει κουμπάρους

Η ίδια απέκτησε τα παιδιά της με εξωσωματική: “Ταλαιπωρήθηκα πολύ για να κάνω τα παιδιά μου, αλλά το έχω αφήσει πίσω γιατί τώρα είμαι μια ευτυχισμένη μαμά. Τα παιδιά μου τα απέκτησα μετά από πέντε εξωσωματικές. Όταν ο γιατρός με πήρε για να μου πει ότι πέτυχε η εξωσωματική, με ρώτησε αν έχω λεφτά και εγώ νόμιζα ότι έπρεπε πάλι να κάνω εξετάσεις. Τα ονόματα των παιδιών μου είναι κατά τη παράδοση, Σταματία για τη πεθερά μου και Λεωνίδας για τον μπαμπά μου”!

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον σύζυγο της, ο οποίος τη στηρίζει σε κάθε της βήμα: “Χωρίς το σύζυγο μου δεν θα μπορούσα να κάνω αυτή τη δουλειά. (…) Θέλω να συνεχίσω τη δουλειά που έκανα στην Ευρωβουλή”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε επίσης: Δημήτρης Ουγγαρέζος: Ήξεραν όλοι ότι η σύντροφός μου με απατά εκτός από μένα

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα