Μην χασετε

Τίτλοι τέλους για την εκπομπή της Εύης Βατίδου! Αντίο με αιχμές και υπονοούμενα από την παρουσιάστρια! (βίντεο)

Τελευταία εκπομπή για το Summer Style, και η Εύη Βατίδου δεν δίστασε να εκφράσει την έντονη δυσαρέσκειά της, σε όλη τη διάρκεια της σημερινής εκπομπής. Στο κλείσιμο, η παρουσιάστρια ευχαρίστησε το τηλεοπτικό κοινό για την αγάπη και τη στήριξή του, δεν παρέλειψε ωστόσο για πολλοστή φορά να αφήσει τις αιχμές της για την έλλειψη της στήριξης που θα ήθελε, εκ μέρους του σταθμού.

Advertisements

«Ήρθε η ώρα εμείς να αποχαιρετήσουμε μετά από ένα ολόκληρο μήνα. Πρέπει να ευχαριστήσω τους συντελεστές του καναλιού Έψιλον, όλα τα παιδιά που βοήθησαν, όσοι ήταν πάνω στο κοντρόλ, παρ’ ότι δεν ενημερωθήκαμε την κατάλληλη ώρα, και δεν υπήρχε ο κατάλληλος χρόνος,  ήταν μια εκπομπή πιλοτική θα έλεγα εγώ, η οποία αγαπήθηκε από εσάς, και θέλω να σας ευχαριστήσω πάνω από όλα, εσείς ήσασταν που κρατήσατε αυτή την εκπομπή. Κανένας άλλος! Η εκπομπή Summer Style έλαβε τέλος εδώ!» είπε η παρουσιάστρια και συνέχισε:

«Το καλοκαίρι συνεχίζεται, έρχεται ο Σεπτέμβριος και θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πάρα πολύ! Φιλιά πάρα πάρα πολλά! Σας ευχαριστώ! Είμαι η Εύη Βατίδουκαι μπορείτε πάντα να με βρίσκετε στο Instagram account μου, δεν θα χαθούμε, κάτι θα κάνουμε, γαιτί είσαστε εσείς δίπλα μου! Σας φιλώ, σας χαιρετώ!» συμπλήρωσε, και με αυτά τα λόγια αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό. Δείτε αναλυτικά στο βίντεο που ακολουθεί:

youweekly.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα