Μην χασετε

Τέρας πούλησε τον 2 ετών γιο του για να πάει ταξίδι με τη νέα του σύντροφο

Χειροπέδες σε έναν πατέρα πέρασαν οι αστυνομικές Αρχές στην Κίνα, καθώς φέρεται να πούλησε τον δίχρονο γιό του σε ένα ζευγάρι που δεν είχε παιδιά, αντί 24.000 δολαρίων, και με τα χρήματα που πήρε, πήγε ταξίδι με τη νέα του κοπέλα.

 

Ο ύποπτος, που ταυτοποιήθηκε με το επώνυμο Xie, στην κινεζική επαρχία Zhejiang, κέρδισε την επιμέλεια του γιου του μετά από το διαζύγιο με την πρώην συζύγό του, στην οποία δόθηκε η επιμέλεια της κόρης τους.

 

Advertisements

Στη συνέχεια, ο πατέρας άφησε το αγόρι στον αδελφό, ο οποίος ζει στην πόλη Huzhou, καθώς έπρεπε να εργαστεί σε άλλη περιοχή.

Μετά την επιστροφή του, ο Xie λέγεται ότι πήρε το παιδί από το σπίτι του αδερφού του, καθώς, όπως υποστήριξε, θα το πήγαινε για επίσκεψη στη μητέρα του.

Ωστόσο, ο θείος του παιδιού, ανακάλυψε αργότερα ότι αυτό δεν είχε φτάσει ποτέ στο σπίτι της μητέρας του και απευθύνθηκε στον πατέρα του για να βεβαιωθεί ότι ήταν εντάξει

Από τις έρευνες που ακολούθησαν, οι αρχές οδηγήθηκαν στο συμπέρασμα πως ο Xie φέρεται να πούλησε τον γιο του, σε ένα ζευγάρι που δεν είχε παιδιά, πριν χρησιμοποιήσει τα μετρητά που έλαβε, για να ταξιδέψει με τη νέα του γυναίκα.

Advertisements

 

Η αστυνομία επέστρεψε το παιδί στον θείο του, ενώ ο πατέρας και το ζευγάρι που αγόρασαν το αγόρι διερευνούνται για την υποτιθέμενη ανταλλαγή. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης, ο Xie είχε δράσει ανάλογα στο παρελθόν για δύο κόρες του από έναν προηγούμενο γάμο, επειδή αντιμετώπιζε τρομερά οικονομικά προβλήματα.

πηγη

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα