Μην χασετε

Τέλεια πόδια για την παραλία: Τα 7 βήματα για να το πετύχετε

Βρισκόμαστε ένα βήμα πριν το καλοκαίρι και με τις παραλίες να ανοίγουν έφτασε η ώρα να αφήσετε πίσω τα βαριά στρώματα των ρούχων και να πείτε «ναι» στα μίνι και αέρινα φορέματα, στα jean shorts, τα παρεό και τα μαγιό.

Advertisements

 

Φυσικά, λόγω των καθημερινών σας υποχρεώσεων και του χειμώνα τα πόδια σας μπορεί να φαίνονται λίγο απεριποίητα και η επιδερμίδα τους θαμπή. Σίγουρα θα αναρωτιέστε τι μπορείτε να κάνετε για να αποκτήσετε τα summer legs των ονείρων σας και να εντυπωσιάσετε τους πάντες στο πέρασμά σας για το υπόλοιπο της summer season.

 

Step 1: Body Scrub

Το δέρμα που έχει καλυφθεί για μήνες δε φαίνεται στην καλύτερη κατάσταση. Τα πόδια είναι συνήθως λίγο στεγνά και θαμπά, και ακόμη και αν τα έχετε απολεπιστεί και ενυδατωθεί με ευλαβικό τρόπο κατά τη διάρκεια του χειμώνα, η έκταση του γυμνού δέρματος από τον αστράγαλο έως το γόνατο μπορεί να απαιτήσει λίγη επιπλέον προσοχή.

Και έτσι το πρώτο βήμα είναι για να απομακρύνετε τυχόν νεκρά κύτταρα και να δημιουργήσετε μια καθαρή, λεία επιφάνεια είναι το body scrub. θα ενισχύσετε την κυκλοφορία και το δέρμα σας θα αντανακλά ξανά το φως. Μπορείτε, ακόμη να κάνετε και DIY μάσκες ποδιών.

 

Step 2: Dry Body Brush

Οι beauty lover λατρεύουν το body brushing και επαναλαμβάνουν συνεχώς πως αυτό μπορεί να φέρει εκπληκτικά αποτελέσματα. Μάλιστα, σε ένα πρόσφατο ντοκιμαντέρ του BBC, “The Truth About… Look Good”, αποκαλύφθηκε ότι ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας είναι το στεγνό βούρτσισμα σώματος.

Το βούρτσισμα από τους αστραγάλους προς τα πάνω προς την κατεύθυνση της καρδιάς με γρήγορες κινήσεις ενισχύει την κυκλοφορία και βοηθά στη λεμφική απομάκρυνση. Άλλωστε, είναι γνωστό πως τα παγιδευμένα υγρά δίνουν την έμφαση του φλοιού πορτοκαλιού.

Advertisements

 

Step 3: Moisturiser

Αν θέλετε μαλακά και λεία άκρα, αυτό δεν είναι ένα βήμα που θέλετε να παραλείψετε. Τίποτα δεν θα αφήσει τα πόδια σας σε καλύτερη κατάσταση και το δέρμα σας απόλυτα ενυδατωμένο από μια καλή επιλογή ενυδατική κρέμας μετά το ντουζ. Επιλέξτε κάποιο που σας αρέσει και μην περιμένετε να έχουν όλα το ίδιο αποτέλεσμα. Δώστε λάμψη και υγεία με μια μόνο κίνηση.

 

Step 4: Hair Removal

Το θέμα της αποτρίχωσης στα πόδια είναι πως ο καθένας προτιμάει μια διαφορετική μέθοδο. Είτε είστε φαν του λέιζερ, είτε προτιμάτε το κερί, είτε πάτε με το παραδοσιακό ξυραφάκι το μόνο σίγουρο είναι πως μετά από αυτή τη διαδικασία όλα θα μοιάζουν λίγο πιο glowing.

Εξετάστε τις επιλογές σας, δείτε τι σας συμφέρει οικονομικα και μην ξεχνάτε πως μερικές φορές οι απλές επιλογές είναι και οι καλύτερες.

 

Step 5: Cellulite Treatment

Η κυτταρίτιδα δεν είναι ισόβια. Ξεκινάτε την κάθε ημέρα σας με δύο ποτήρια νερό. Συνεχίστε με την απαραίτητη γυμναστική η οποία μπορεί να περιλαμβάνει αερόβιο καθώς και ασκήσεις εδάφους και φυσικά μην παραλείπετε να καταναλώνετε καθημερινά αντιοξειδωτικές τροφές καθώς και να κάνετε το απαραίτητο brushing στο σώμα σας.

Παρόλα αυτά αν δεν έχετε το χρόνο για όλα αυτά μπορείτε να επενδύσετε στα κατάλληλα προϊόντα, να επισκεφθείτε την αισθητικό σας για μια θεραπεία ή να κάνετε μασάζ με ανοδικές κινήσεις στο σπίτι.

Advertisements

 

Step 6: Self tan

Τα μαυρισμένα πόδια δείχνουν πάντα πιο αδύνατα και περιποιημένα, οπότε πριν ετοιμαστείτε για να πάτε σε ένα επίσημο event και θέλετε να είστε άκρως καλοκαιρινή και flawless, φροντίστε να τους δώσετε το τέλειο ηλιοκαμένο look, που θα τα αναβαθμίσει και θα τα κάνει να φαίνονται αψεγάδιαστα.

Η λύση είναι να προχωρήσετε σε ένα self tan, που μπορείτε να κάνετε μόνες σας στο σπίτι. Ωστόσο, αφού το εφαρμόσετε περιμένετε μερικά λεπτά μέχρι να στεγνώσει καλά πριν ντυθείτε, ώστε να μη λερώσετε τα ρούχα σας. Φυσικά, σε όλα αυτά απαραίτητο tool είναι το αντηλιακό σας.

 

Step 7: Glow like a star

Τώρα που τα πόδια σας είναι ήδη αξεπέραστα απαλά και μαυρισμένα, θα πρέπει να τους δώσετε και την ιδανική λάμψη. Πως; Με μια body lotion με shimmer, που θα απλώσετε επάνω τους. Πρόκειται για ένα τρικ που κάνει και η ίδια η JLo, για να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση ότι έχει πιο μακριά πόδια. Δοκιμάστε το και δε θα το μετανιώσετε και φυσικά αν δεν θέλετε έντονο αποτέλεσμα δοκιμάστε ένα body mist.

 

ΠΗΓΗ

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα