Μην χασετε

Τάσος Ξιαρχό: «Πήγα σε ένα βρώμικο μέρος με γνωστό κύριο και ρωτούσαν πόσο κοστίζω»

“Αυτό που είδαν τα μάτια μου εκείνο το βράδυ, κάποιος άλλο μπορεί να κυλούσε…” δήλωσε ο Τάσος Ξιαρχό.

 

Ο Τάσος Ξιαρχό εξομολογήθηκε στο The 2Night Show και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου μία τραυματική εμπειρία που είχε με γνωστό άνθρωπο από τον χώρο του θεάματος με αφορμή μία δημοσίευση που είχε κάνει πρόσφατα στο Instagram.

 

Advertisements

Ο ίδιος, ορμώμενος και από τις πρόσφατες καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για σeξουαλική παρενόχληση, δήλωσε: «Βιασμός δεν είναι μόνο σeξουαλικός, λεκτικός. Είναι και να φυτέψεις ένα μικρό σπόρο σε έναν εγκέφαλο, όπου κουβαλά ένα δέντρο με πολλές ατασθαλίες κι απωθημένα… Αυτό που είδαν τα μάτια μου εκείνο το βράδυ, κάποιος άλλο μπορεί να κυλούσε… Θα πω μόνο αυτό. Όταν σε δείχνουν με το δάχτυλο και σου λένε πόσο κάνεις είναι πολύ άσχημο. Πήγα σε ένα χώρο με ένα άνθρωπο που γνωρίζετε μάλλον. Ένιωθα σοκαρισμένος με αυτό που έβλεπα. Και ένας μεγάλος κύριος ρώτησε το μπάρμαν. Ο νεαρός πόσο κάνει; Βρέθηκα σε ένα χώρο σε ένα μπαρ στην Πατησίων, πολύ βρώμικο μέρος.

 

Ήμουν από τους λίγους ενήλικες… Αυτό έγινε 10 χρόνια πριν. Είμαι πονηρεμένος κι έφυγα. Μου είπε πάμε μια βόλτα κι ήταν χειριστικός. Αυτός που με πήγε ήταν ένας άνθρωπος που θαυμάζω και τον θεωρώ αξιόλογο, μπορείς να σε μαγνητίσει και να σε ζαλίσει… Τα υπόλοιπα αγόρια εκεί με είδαν σαν απειλή. Επειδή ήμουν λευκός. Υπάρχουν βρώμικα μυαλά και βρώμικα μέρη. Οι πελάτες είναι Έλληνες ή Ευρωπαίοι μεγάλης ηλικίας, αηδιαστικοί κι αυτή είναι μία από τις περιπτώσεις που λέω.»

 

Advertisements

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα