Μην χασετε

Τάσος Κωστής: «Εκεί καβάλησα το καλάμι, αλλά σημασία έχει πότε θα ξεκαβαλίσεις. Νιώθεις κάτι, λες έγινα κάποιος.»

Στην εκπομπή Pop Up και τον Ιορδάνη Παπακυριακού έδωσε συνέντευξη ο Τάσος Κωστής, ο οποίος μίλησε για το… καλάμι που καβάλησε στην πρώτη του τηλεοπτική δουλειά, ενώ εξέφρασε και την αντίθεσή του με τις live streaming παραστάσεις.

Advertisements

 

«Νιώθω πολύ ευτυχισμένος που είμαι στη σειρά “Χαιρέτα μου τον πλάτανο” γιατί στην καριέρα μου που κάνω εδώ και μισώ αιώνα έχω ξανά ένα ωραίο ραντεβού. Το live streaming δεν είναι θέατρο. Το θέατρο είναι ζωντανός οργανισμός, μην τα μπερδεύουμε. Στο θέατρο ο θεατής πρέπει να είναι μαζί με τον ηθοποιό. Να ακούει τη φωνή του ζωντανά, εκείνη την ώρα, να αισθάνεται την αύρα. Το θέατρο είναι θέατρο και όχι… τηλεθέατρο», είπε αρχικά ο Τάσος Κωστής.

Στη συνέχεια ο Τάσος Κωστής πρόσθεσε: «Ο Φοίβος δεν ήταν η πρώτη μου τηλεοπτική επιτυχία, εγώ ξεκίνησα από την δημόσια τηλεόραση. Εκεί καβάλησα το καλάμι, αλλά σημασία έχει πότε θα ξεκαβαλίσεις. Νιώθεις κάτι, λες έγινα κάποιος. Μου είπε η γυναίκα μου μετά από μια πρεμιέρα να κατεβάσω τα σκουπίδια και εκεί “προσγειώθηκα” κανονικά».

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα