Μην χασετε

Τάσος Κωστής: «Δεν έδωσα αυτόγραφο γιατί δεν θέλω να με ενοχλούν όταν τρώω…»

Ο ηθοποιός μίλησε για το περιστατικό με κάποιον που του ζήτησε αυτόγραφο και εκείνος δεν του το έδωσε

Advertisements

Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του ο Τάσος Κωστής μίλησε για τη δουλειά του, το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και αποφάσισε να το χειριστεί μόνος του και αποκάλυψε αν θα ασχοληθεί με την πολιτική. Μάλιστα μοιράστηκε και ένα περιστατικό με κάποιον που του ζήτησε αυτόγραφο και εκείνος αρνήθηκε να του το δώσει.

Αναφερόμενος στη δουλειά του και σε ένα πρόσφατο ταξίδι του στη Θεσσαλονίκη, είπε: «Πήγα στη Θεσσαλονίκη στο φεστιβάλ “The comic con”, με κάλεσαν επειδή έχω δανείσει τη φωνή μου στον αστυνόμο Σαϊνη και στον Δρακουμέλ. Ήταν μια από τις ωραιότερες στιγμές στη ζωή μου. Είδα μικρά και μεγάλα παιδιά να έρχονται με τα μάτια ανοιχτά σαν κουταβάκια και μου έλεγαν ότι αυτή η φωνή τους έχει σημαδέψει στην παιδική τους ηλικία».

Δείτε επίσης: Άγριο ξέσπασμα Sin Boy κατά Αντώνη Κανάκη! «Τον μισώ πολύ, τον απεχθάνομαι»

Όσο για τη δουλειά του «Δρακουμέλ», αποκάλυψε: «Ο διευθυντής του σταθμού ήθελε να κάνω τον Δρακουμέλ τόσο άγριο που να φοβούνται τα παιδιά να πάνε στο δάσος. Δεν είναι δυνατόν να κάνεις κινούμενο σχέδιο και να φοβούνται τα παιδιά να πάνε στο δάσος μη δουν τον Δρακουμέλ, δεν ήταν αυτός ο σκοπός. Όλες οι φωνές στα κινούμενα σχέδια της Disney είναι ακριβώς όπως αυτές που έχουν κάνει στο εξωτερικό».

Στη συνέχεια, μίλησε για την αγάπη που δέχτηκε στο φεστιβάλ και αποκάλυψε ένα περιστατικό με ένα μικρό θαυμαστή του: «Στο φεστιβάλ μου βγήκε το λάδι να μιλάω, να βγάζω φωτογραφίες και να υπογράφω αυτόγραφα, αλλά ένιωσα πολύ συγκινημένος. Κάποια στιγμή ενώ έτρωγα το πρωινό μου με πλησίασε ένα παιδί, μου είπε ότι ξέρω ότι δε θέλετε να σας ενοχλούν όταν τρώτε. Μου ζήτησε μήπως θα μπορούσα να κάνω μια εξαίρεση γι’ αυτόν και να του δώσω ένα αυτόγραφο. Αρνήθηκα και του είπα ότι είναι αγενής γιατί έχω πει ότι δεν θέλω να με ενοχλούν όταν τρώω».

Δείτε επίσης: MasterChef 3: Το Twitter αποχαιρετά επικά τον Χρήστο -«Έχω βάλει νυφικό και σε ψάχνω», «Κρατς έκανε η καρδιά μου»

Πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα