Μην χασετε

Τάσεις διακόσμησης κουζίνας 2021: 75 ιδέες σχεδιασμού που θα σας εντυπωσιάσουν

Τα σπίτια μας πρέπει επίσης να αλλάζουν από καιρό σε καιρό, αντανακλώντας τις προσωπικότητές μας και ικανοποιώντας νέες απαιτήσεις. Μια ανακαίνιση, μικρή ή μεγάλη, είναι απαραίτητη και αν πρόκειται να ανανεώσετε την κουζίνα σας φέτος, θα θέλαμε να μοιραστούμε μερικές τάσεις διακόσμησης που κυριαρχούν το 2021.

 

Πράσινο του φασκόμηλου

Το πράσινο του φασκόμηλου είναι ένα χρώμα της φύσης και όσοι τους αρέσει να περνούν χρόνο σε δάση, αυτή είναι η απόχρωση τους. Δεδομένου ότι τεχνικά είναι ένα ψυχρό χρώμα, είναι πλούσιο και φρέσκο, αλλά ζεστό και φιλόξενο ειδικά σε συνδυασμό με άλλους συμπληρωματικούς τόνους. Προσθέτει μια πινελιά εκλεπτυσμού σε κάθε δωμάτιο. Και είναι εύκολο στα μάτια.

Advertisements

Πράσινο του κυνηγού

Το πράσινο του κυνηγού είναι το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο χρώμα στην κουζίνα. Εάν έχετε μεγάλο χώρο, μην επιλέξετε πολύ σκούρους τόνους. Αλλά σε πινελιές, μπορεί να προσθέσει αίσθηση φρεσκάδας. Εάν θέλετε μια σκοτεινή κουζίνα, αυτή είναι επίσης μια τέλεια λύση.

Γαλαζοπράσινο

Οι γαλαζοπράσινες αποχρώσεις μπορούν να συμβάλουν σημαντικά στην προσθήκη ζωντάνιας και ενέργειας και σπάνια χρησιμοποιούνται στη διακόσμηση της κουζίνας, πράγμα που σημαίνει ότι να το κάνετε, αποκτάτε έναν μοναδικό χώρο. Συνδυάστε έναν τέτοιο τόνο με ένα ανοιχτότερο ουδέτερο σε μια παρόμοια οικογένεια χρωμάτων. Για παράδειγμα γκρι μεσαίου τόνου με μπεζ ή πράσινες αποχρώσεις.

Advertisements

Γκρι / Γκρι-μπεζ

Το γκρι παραμένει κλασικό για έναν λόγο: είναι πιο οπτικά ενδιαφέρον από το λευκό, αλλά είναι πιο διακριτικό από πολλά έντονα χρώματα. Προσθέτει κομψότητα και φινέτσα στο χώρο ταυτόχρονα. Επιλεξτε μονο γκρι ή συνδυάστε το με τα πιο ζωντανά, έντονα χρώματα. Για το 2021, οι διακοσμητές λατρεύουν τα θερμά γκρι και το γκρι-μπεζ. Το δεύτερο προσφέρει πιο πλούσιες αποχρώσεις ενώ παραμένει ουδέτερο. Προτιμήστε πιο θερμούς τόνους με περισσότερο μπεζ από γκρι για να κάνετε την κουζίνα πιο φιλόξενη. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη χρήση του σε πολύ μεγάλο ή μικρό χώρο.

Σκούρο καφέ / καρυδί

Εάν έχετε λευκά ή άλλα ανοιχτά χρώματα, τα σκούρα καφέ και οι αποχρώσεις του καρυδί μπορούν να προσθέσουν πλούτο και ζεστασιά που θα είναι τόσο περιζήτητα το 2021. Φροντίστε να προσθέσετε μερικές κίτρινες ή ανοιχτές πράσινες λεπτομέρειες για να φωτίσετε το χώρο. Το καφέ έχει την τάση να φαίνεται μουντό σε μεγάλες ποσότητες.

Ναυτικό μπλε

Το ναυτικό μπλε είναι ένα άλλο κλασικό χρώμα. Ακριβώς συνδυάζετε με οποιαδήποτε ενδυμασία, το ίδιο συμβαίνει σχεδόν με οποιαδήποτε διακόσμηση.

Advertisements

Ντουλάπι δύο αποχρώσεων

Οι δίχρωμες κουζίνες, όπου τα άνω και κάτω ντουλάπια διαφέρουν σε ένα χρώμα (συνήθως σε αντίθεση), είναι απίστευτα δημοφιλή. Φαίνονται πιο ελκυστικές και ενδιαφέρουσες. Αυτή είναι μια υπέροχη ιδέα όταν δεν μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο χρώματα – απλώς βάλτε και τα δύο!

Χρυσός / Ορείχαλκος

Εάν αναζητάτε έναν τρόπο να προσθέσετε μια πολυτελή, λαμπερή πινελιά στο χώρο σας, τα φωτιστικά από χρυσό ή ορείχαλκο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να το κάνετε. Σκεφτείτε να συνδυάσετε χρυσό και ορείχαλκο με φυσικούς τόνους. Αυτά τα φωτιστικά είναι διαχρονικά και δεν θα χρειαστεί να τα αλλάξετε γρήγορα.

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα