Μην χασετε

Τάνια Κοφινιώτη: “Μου έχουν προτείνει 10,000 ευρώ για μία βραδιά”!

Συνέντευξη στα Αποκαλυπτικά Live παραχώρησε η Τάνια Κοφινιώτη, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks. Για πρώτη φορά η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μόδας, μίλησε για τις ανήθικες προτάσεις που δέχεται από άτομα που τις προσφέρουν υπέρογκα ποσά για να περάσει ένα βράδυ μαζί τους.

 

“Έχω ακούσει ανήθικες προτάσεις, αλλά θεωρώ ότι αν δείξεις χαρακτήρα, ηθικό σωστό, εμπιστοσύνη, σεβασμό, θα σταματήσει να γίνεται αυτό. Σίγουρα δεν θα έχεις τις ίδιες δουλειές αν δεν πεις το ναι. Σε έναν παγκόσμιο διαγωνισμό κάποτε μου έγινε ανήθικη πρόταση και ουσιαστικά άλλαξε και το ρου του διαγωνισμού γι’ αυτόν τον λόγο, επειδή δεν είπα το ναι. Μου είχε γίνει πρόταση ότι αν δεν υποκύψω στα θέλω του συγκεκριμένου ατόμου, δεν θα βρισκόμουν στο επίπεδο που θα έπρεπε να βρεθώ.

 

Advertisements

Λαμβάνω πάρα πολύ συχνά τέτοια μηνύματα στα social media. Λαμβάνω πολλές προτάσεις από γυναίκες κυρίως, που μου λένε για μια βραδιά μαζί τους, για υπέρογκα ποσά που άλλον θα τον δελέαζε. Μου έχουν προτείνει 10,000 ευρώ για μία βραδιά. Το μικρότερο είναι 4,000 ευρώ. Μου στέλνουν φωτογραφίες διασήμων και μου λένε «θέλεις αυτή τη στιγμή να έρθει ο τάδε, η τάδε, να πάτε στο ξενοδοχείο για τόσα χρήματα; Έστειλαν και δική μου φωτογραφία, γράφοντας ότι είμαι διαθέσιμη για μια βραδιά!”, εξομολογήθηκε.

 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Advertisements

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα