Μην χασετε

Τάκης Χρυσικάκος: «Λιποθυμούσαν για εμένα οι γυναίκες. Έπαιζα τότε στην πιο δημοφιλή σειρά με 80% ακροαματικότητα.»

Τον Τάκη Χρυσικάκο υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Advertisements

Ο ηθοποιός μίλησε για την απόφασή του να απέχει από την τηλεόραση, καθώς και για τις προτάσεις που απέρριψε, για να υπηρετήσει το θεατρικό σανίδι.

Έχω κάποια χρόνια να κάνω τηλεόραση. Η τηλεόραση διαλέγει από αυτούς που παίζουν. Το ίδιο συμβαίνει και στο θέατρο. Είχα προτάσεις αλλά κάποια στιγμή η τηλεόραση ήταν σαν ανέκδοτο, δεν είχε καλά σενάρια. Ό,τι κάναμε ήταν λογοτεχνία παλιά, μετά μου κακοφάνηκε» δήλωσε.

 

Χάρη στο ταλέντο και το γοητευτικό του παρουσιαστικό είναι αλήθεια πως σκορπούσε πανικό ανάμεσα στις γυναίκες στο peak της καριέρας του.

«Λιποθυμούσαν για εμένα οι γυναίκες. Έπαιζα τότε στην πιο δημοφιλή σειρά με 80% ακροαματικότητα. Έρχονταν κάτω από το μπαλκόνι μου και φώναζαν “Χρυσικάκος, Χρυσικάκος”» είπε και συνέχισε:

«Δεν παντρεύτηκα ποτέ, ούτε έκανα ποτέ παιδί. Είμαι μπαμπάς όμως. Μεγάλωσα δύο παιδιά, την Ανατολή, την ανιψιά μου και τώρα μεγαλώνω και τον γιο της και με τίμησε δίνοντάς του το όνομά μου».

 

Advertisements

Μεγάλη απώλεια στη ζωή του ο χαμός της μητέρας του όταν ήταν γύρω στα 20. Για πολλά χρόνια η πληγή δεν έκλεινε και τον έφτασε μάλιστα στο κατώφλι της κατάθλιψης.

«Η μητέρα μου ήταν τα πάντα για έμενα. Η απώλεια ήταν τεράστια . Ήταν μία πληγή που δεν μπορούσε ν επουλωθεί, πέρασα καταθλίψεις» εξομολογήθηκε.

Τι είπε για τη φιλία του με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και τη συνεργασία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη;

 

Ως καλλιτέχνης με μακρά και επιτυχημένη πορεία στον χώρο ο Τάκης Χρυσικάκος σχολίασε και τον σάλο που ξέσπασε μετά τις καταγγελίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από τον χώρο του θεάτρου.

«Το θέατρο απελευθερώνει από μέσα μας τον άγγελο και τον διάβολο. Εκεί είναι που πρέπει να βάλουμε μέτρο και να πούμε “όχι” αυτό δεν είναι καλό, δεν πρέπει να βγει το απωθημένοι μου, η διαστροφή μου”».

 

Advertisements

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα