Μην χασετε

Σύνολα με crop top: Μια από τις κορυφαίες τάσεις του Φθινοπώρου

Τα σύνολα με crop top δεν είναι μόνο καλοκαιρινά. Φέτος το Φθινόπωρο / Χειμώνα θα αποτελέσουν μια από τις κορυφαίες τάσεις. Πρόκειται για τα σύνολα με μπλουζάκια που αφήνουν την κοιλίτσα μας ακάλυπτη.

Φορέστε λοιπόν τα μαυρομάνικα μπλουζάκια ή πουλοβεράκια που φτάνουν μέχρι πάνω από τον αφαλό σας και θα είστε In. Οι επιλογές και τα σχέδια των crop tops είναι πολλές. Μπορούν να συνδυαστούν σχεδόν με τα πάντα, δημιουργώντας κάθε στυλ ντυσίματος.

Από τα ροκ σύνολα με crop top μέχρι τα κομψά και ρομαντικά outfit, η γκάμα των φθινοπωρινών και χειμωνιάτικων εμφανίσεων που μπορείτε να κάνετε είναι μεγάλη. Επιλέξτε το στυλ που θέλετε να δημιουργήσετε και με τα κατάλληλα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας ολοκληρώστε την ιδέα σας.

Τα χειμωνιάτικα crop tops μπορούν να συνδυαστούν και με τις υπόλοιπες κορυφαίες τάσεις της μόδας για την εποχή. Φορέστε τα με midi φούστες, δερμάτινα ρούχα, ψηλόμεσα παντελόνια και φούστες ή με ένα jean σύνολο και είστε έτοιμη. Το crop top σας μπορεί να έχει έξω τους ώμους, να είναι από βελούδο ή απλά ένα πουλοβεράκι.

Advertisements
Προτάσεις για σύνολα με crop top:

Για να δημιουργήσετε ένα ροκ σύνολο θα χρειαστείτε ένα crop top μπλουζάκι ή πουλοβεράκι, μια μίνι φούστα ή ένα κολάν και sneakers ή μποτάκια. Αν το κρύο όμως είναι λίγο περισσότερο, μπορείτε να ολοκληρώσετε την εμφάνιση σας με ένα δερμάτινο μπουφάν.

Ιδιαίτερα κομψά και κατάλληλα ακόμη και για το γραφείο σύνολα με crop top είναι αυτά που συνδυάζουν ένα κοντό πουλοβεράκι με πουκάμισο από μέσα, το οποίο κρέμεται έξω από το παντελόνι ή την φούστα σας. Ενώ για τις πιο χαλαρές σας βόλτες μπορείτε να φορέσετε το Jean σας.

Επίσης, ωραία επιλογή για ένα κομψό σύνολο, ιδανικό ακόμη και για τις επίσημες εμφανίσεις σας είναι αυτό με την φαρδιά παντελόνα. Επιλέξτε μια ωραία μονόχρωμη ή με print παντελόνα και συνδυάστε τη με ένα υπέροχο crop top.

Δείτε 24 υπέροχα σύνολα με crop top και πάρτε ιδέες:

beautetinkyriaki.gr

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα