Μην χασετε

Σύνοδος Αφροδίτης με Ανάδρομο Ερμή 25/7: Ερwτικές ευκαιρίες επιστρέφουν

Στις 25 του Ιουλίου 2019, η Αφροδίτη συναντά τον Ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο και η επανασύνδεση είναι πολύ κοντά πια!

Αν προσέξουμε τα εκφραστικά μας μέσα και φροντίσουμε να έχουμε ορθή σκέψη, μόνο θετικά ερwτικά γεγονότα και ευχάριστες συγκυρίες μπορούν να έρθουν, ιδίως με πρόσωπα που είχαμε αφήσει, για κάποιο λόγο στο παρελθόν!

Ναι, επιτέλους μπορούμε να ξαναπροσπαθήσουμε για κάτι που χειριστήκαμε λάθος στο παρελθόν και να πετύχουμε στόχους και επιθυμίες σε έρωτα και χρήμα!

Προβλέψεις Ζωδίων

ΚΡΙΟΣ
Κάποια οικογενειακά θέματα από το παρελθόν και τώρα θα σε απασχολήσουν ξανά. Δραστηριοποιήσου άμεσα ώστε να διορθώσεις κάποιες άσχημες παρελθοντικές καταστάσεις στο σπίτι ή για να πετύχεις μία επανασύνδεση!  
ΤΑΥΡΟΣ
Καταφέρνεις να πετύχεις πολλά μέσα από το κοινωνικό σου περιβάλλον, ώστε να διορθώσεις κάποια παλαιά προβλήματα. Επίσης έχεις βελτίωση των ήδη υπαρχουσών σχέσεων με γνωστούς, αδέρφια και γείτονες! Μηνύματα από άτομα του παρελθόντος έρχονται!
ΔΙΔΥΜΟΣ
Ο οικονομικός αλλά και ο ερwτικός τομέας θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου και θα καταφέρεις να δραστηριοποιηθείς και να διορθώσεις παρελθοντικές εκκρεμότητες που είχες σε έρωτα και χρήμα! 

Advertisements

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πετυχαίνεις πολλές επιθυμίες σου, που αφορούν κυρίως το παρελθόν. Κάποια επαφή, μήνυμα, τηλεφώνημα, θα σου δώσει την ευκαιρία να διορθωθούν άσχημες παλαιές καταστάσεις ή να κάνεις μία επανασύνδεση.

ΛΕΩΝ
Επικεντρώσου στην ψυχολογική σου ηρεμία, απομονώσου λίγο από τον υπόλοιπο κόσμο και ανανεώσεις. Κάποιες κρυφές συναντήσεις ή επαφές με το παρελθόν, θα επαναφέρουν το χαμόγελο σου! 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα συναναστραφείς σήμερα με φίλους και κυρίως με όσους σου έχουν λείψει ή έχετε απομακρυνθεί για κάποιο λόγο. 

ΖΥΓΟΣ
Δραστηριοποιήσου σε θέματα καριέρας, σταδιοδρομίας, κοινωνικής καταξίωσης και προσωπικής εξέλιξης, αν θες να διορθώσεις κάποια λάθη του παρελθόντος!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θέματα σπουδών, ταξιδιών, επαφών με πρώην, ζητήματα εξωτερικού ή συγγενών εξ αγχιστείας που είχαν προβλήματα στο παρελθόν, θα σε απασχολήσουν τώρα και θα καταφέρεις να τα διορθώσεις όλα! 

Advertisements

ΤΟΞΟΤΗΣ
Έντονος ερwτισμός θα σε διακρίνει αυτές τις μέρες και έτσι θα μπορέσεις να αναζωπυρώσεις μία ερwτική σχέση σου, παρασυρόμενος από το πάθος σου, αλλά και να τακτοποιήσεις επιπλέον, κάποιες οικονομικές σου εκκρεμότητες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αν είσαι δεσμευμένος, είτε θα διορθώσεις τα  προβλήματα που είχατε μέχρι τώρα με τον σύντροφο κι αν είσαι ελεύθερος, πετυχαίνεις επανασύνδεση! 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ήρθε η στιγμή να διορθώσεις λάθη παλαιότερα στην εργασία σου και να οργανώσεις σωστά τον χρόνο σου στην καθημερινότητα σου!

ΙΧΘΥΣ
Ετοιμάσου ένας παλιός έρωτας να ξαναζωντανέψει, μέσα από κοινωνικές δραστηριότητες, διασκεδάσεις, φλερτ και επικοινωνίες!

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα