Μην χασετε

Σύνοδος Ανάδρομου Ερμή με Ποσειδώνα 24/3: Επανασυνδέσεις με… ψέματα!

Η Σύνοδος του Ανάδρομου Ερμή και Ποσειδώνα στους Ιχθείς, την Κυριακή 24 Μαρτίου 2019, σίγουρα εμπλουτίζει την επικοινωνία μας με συναίσθημα, ευαισθησία, αλλά και παραπλάνηση, ιδιαίτερα αν αφορά άτομα του παρελθόντος!

Advertisements

Εκφράζουμε με κάθε τρόπο αυτό που νιώθουμε, αλλά οφείλουμε να δείξουμε ωριμότητα, λογική, εντιμότητα και συνείδηση, αποφεύγοντας τα «μεγάλα λόγια» και την ευπιστία!

Δεν πρέπει να στηριζόμαστε τόσο αλόγιστα, στα λόγια των άλλων, όσο κι αν μας αυτά που μας λένε, μας ευχαριστούν και επιλέγουμε να ακούμε και την διαίσθηση μας, αφού αυτές τις μέρες είναι ιδιαίτερα ενισχυμένη!

Τα Ζώδια που επηρεάζονται θετικά είναι εκείνα, του Νερού και της Γης  του 2ου δεκαημέρου!
Εκείνοι που οφείλουν  να αποφύγουν εξιδανικεύσεις και ψέματα, είναι οι Μεταβλητοί του 2ουδεκαημέρου!


ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ: Ζήσε έναν έρωτα κρυφό, απαγορευμένο ή παλαιό, αλλά χωρίς να ονειρεύεσαι μέλλον και κυρίως χωρίς να ρισκάρεις, γιατί θα αποκαλυφθείς! Άκου τη διαίσθηση σου, τώρα που είναι ανεπτυγμένη!

ΤΑΥΡΟΣ: Αγάπησε τους φίλους σου, όπως σε αγαπούν κι αυτοί και στο δείχνουν με κάθε τρόπο! Πραγματοποίησε στόχους και όνειρα, με την βοήθεια τους, χωρίς όμως αυταπάτες!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Μην παρασύρεσαι σε ψευδαισθήσεις σε καριέρα και μην κάνεις λάθη που μπορεί να βλάψουν την κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ερwτικές επιστροφές μέσω της επικοινωνιακής οδού θα έχεις , αλλά και ευχάριστες μετακινήσεις!Συγκράτησε την αισιοδοξία σου σε προσγειωμένα επίπεδα!

Advertisements

ΛΕΩΝ: Κυνήγησε οικονομικούς στόχους και θα έχεις κέρδος! Ερwτική επαφή με ένα άτομο του παρελθόντος, έρχεται!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η συντροφική ζωή μπορεί να γίνεται παραμυθένια τώρα, αλλά εσύ μην παραμυθιάζεσαι και μην παραμυθιάζεις! Ερwτικές εξομολογήσεις από το παρελθόν σε χαροποιούν, αλλά καλό είναι να περιορίσεις προσδοκίες!

ΖΥΓΟΣ: Απόλαυσε την ήρεμη καθημερινότητα σου, άσε ελεύθερη την αυξημένη δημιουργικότητα σου στη δουλειά και βελτίωσε την εμφάνιση σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ρομαντικές, τρυφερές και παθιασμένες ερwτικές στιγμές θα ζήσεις σήμερα, ακόμα και με έναν έρωτα από το παρελθόν!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οικογενειακές σχέσεις βελτιώνονται με αγάπη και κατανόηση! Το παρελθόν επιστρέφει. Σκέψου λογικά και προσγειωμένα,  αν αξίζει όντως να πεις ναι!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κοινωνικοποιήσου με θετικότητα και συναίσθημα και επικοινώνησε με άτομα που έχεις να έρθεις καιρό σε επαφή! Ευχάριστες μετακινήσεις, έρχονται!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Νιώθεις την προσωπική σου αξία και έχεις αυτοπεποίθηση! Ερwτικές επιστροφές, οικονομικές λύσεις, αλλά και αισθησιασμός, σε περιμένουν!

ΙΧΘΥΣ: Μπορείς τώρα να εκφράζεις επιθυμίες, συναισθήματα και –γιατί όχι- να έρθεις κοντά με ένα άτομο από το παρελθόν! Μείνε προσγειωμένος, έντιμος και μην έχεις ψευδαισθήσεις!

Advertisements

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα