Μην χασετε

Σόφη Ζαννίνου: «Πριν από 2 χρόνια πήγα να πεθάνω, έπαθα κάτι που ακόμα δεν ξέρω τι ήταν»

Τη Σόφη Ζαννίνου υποδέχτηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο «The 2Night Show».

Η ηθοποιός παραχώρησε μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη για την καριέρα της ενώ αποκάλυψε και άγνωστες πτυχές της ζωής της.

 

Μίλησε για τα πρώτα της χρόνια στα μπουλούκια καθότι παιδί ηθοποιών και πώς δεν μπόρεσε να ξεφύγει από το «μικρόβιο» που την έφερε μετά από χρόνια και την ίδια στα χνάρια τους.

Advertisements

Κόρη του γνωστού Ζαννίνο είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τη λάμψη του θεάτρου από πολύ μικρή.

Στη ζωή της η ίδια παραδέχεται πως τρία πράγματα λαχτάρησε και η μοίρα τη βοήθησε και έκανε τα όνειρά της πραγματικότητα. Ένα σπορ αυτοκινητο, ένα δικό της σπίτι και μία οικογένεια.

 

Advertisements

Με αποκαλυπτική διάθεση ξεσκόνισε τις μνήμες της και μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό άγνωστες πτυχές των ηθοποιών που αγαπήσαμε στη μεγάλη οθόνη.

Όταν αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική κατάφερε κι έκανε πολλές και σημαντικές οι συνεργασίες της με τα μεγαλύτερα ιερά τέρατα του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, τα οποία και γνώρισε στις πιο ανθρώπινες στιγμές τους.

Μίλησε για τον «καλό μας άνθρωπο» τον Θανάση Βέγγο, τον «χείμαρρο» Κώστα Χατζηχρήστο, τον Μίμη Φωτόπουλο που ήταν μία γλυκύτατη προσωπικότητα αλλά και τη Μαρία Καραγιάννη που τη θεωρούσε την καλύτερη οδηγό.

 

Advertisements

Για τις καταγγελίες στο θέατρο η απάντησή της ήταν κατηγορηματική.

«Στην εποχή μας το σeξ δεν είναι πια ακριβό. Δεν μπορεί να υπάρχει αυτή η σeξουαλική πείνα. Πώς μπορείς να κάνεις σeξ με μία γυναίκα που δεν σε θέλει;».

Η ηθοποιός μιλώντας για το πού μπορεί να φτάσει κανείς τυφλωμένος από αυταρέσκεια και ισχύ εξομολογήθηκε τη δική της περιπέτεια υγείας στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα για τη ζωή.

«Όσοι νομίζουν ότι είναι κάτι ας καταλάβουν ότι ένας κορονοϊός σε τελειώνει μέσα σε 5 ημέρες. Εγώ πριν από 2 χρόνια έπαθα κάτι που ακόμα δεν ξέρω τι ήταν – μου πέρασε ότι μπορεί να ήταν κορονοϊός αλλά δεν ήταν  – και πήγα να πεθάνω. Φώναξα την κόρη μου να ξέρει σε ποιον συμβολαιογράφο έχω πάει. Εγώ όμως ήξερα το μυστικό, δεν είσαι τίποτα. Είναι στο χέρι σου να χαρείς τη ζωή, ή να πολυαγχωθείς και να μην παίρνουμε τον εαυτό μας στα σοβαρά.

 

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα