Μην χασετε

Σόλων Τσούνης: «Στο Σόι σου, ζήσαμε χωρισμούς, μυστικούς γάμους, εγώ έχασα τον πατέρα μου»

“Ακόμα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει ότι έχει τελειώσει…”

Για τα επαγγελματικά του, για τα προσωπικά του, αλλά και για το τέλος της κωμικής σειράς Το Σόι σου, μίλησε ο Σόλων Τσούνης, στην Φωλιά των Κου Κου.

«Ακόμα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει ότι έχει τελειώσει το Σόι σου, κάθε φορά που το σκέφτομαι, συγκινούμαι! Ζήσαμε παρά πολλά με τους συμπρωταγωνιστές μου στο Σόι σου, χωρισμούς, μυστικούς γάμους, εγώ έχασα τον πατέρα μου! Η Βάσω Λασκαράκη πέρασε έναν χωρισμό και μετά έναν μυστικό γάμο. Όταν έχασα τον μπαμπά μου είχα μια τεραστία αγκαλιά από όλους τους συνεργάτες μου και η Βάσω είχε μια τεραστία αγκαλιά από τους συνεργάτες – φίλους της.

Είμαι κι εγώ λίγο φευγάτος όπως η Γωγώ Καρτσάνα και ήρθαμε και δέσαμε ως ζευγάρι. Οι κοπέλες έχουν κάποια κρατήματα για το τι θα πει ο πραγματικός τους φίλους αν είμαστε αγκαλιά και φιλιόμαστε. Δεν μου έχει τύχει να με ζηλέψει σχέση μου για τη δουλειά μου. Είμαι ξεκάθαρος ότι αυτό είναι η δουλειά μου και δεν θέλω καμιά παρεμβολή. Καμία φορά, όταν δύο ηθοποιοί είναι διαθέσιμοι εκείνη την περίοδο, μπορεί να αναπτυχθεί κάτι πραγματικό. Μπορώ να πω μόνο ότι θα είμαι στον Alpha και αυτό που θα κάνω είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που έκανα τα τελευταία χρόνια!»

Advertisements

Δείτε όσα είπε ο Σόλων Τσούνης…

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα