Μην χασετε

Σωτήρης Χατζάκης: Στα 15 μου εμφανίστηκε ο τρίτος μου αδελφός- Ήταν μία νεανική τρέλα του πατέρα μου, δεν το ήξερε

Ο Σωτήρης Χατζάκης μετρά ήδη 40 χρόνια καριέρας στο θέατρο και φέτος τον βλέπουμε μέσα από το «Κόκκινο Ποτάμι». Ο σκηνοθέτης, μιλώντας στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και την Ειρήνη Αρβανίτη, αναφέρθηκε στον αδελφό του, που γνώρισε στα 15 του χρόνια, αλλά και το γεγονός ότι θα αντάλλασσε τα 40 χρόνια πορείας του για να αποκτήσει ένα παιδί.

Advertisements

«Στα 15 μου χρόνια εμφανίστηκε ο τρίτος μου αδελφός, από τη μεριά του πατέρα μου. Μέχρι τότε δεν τον γνώριζε κανείς. Ήταν από μία νεανική τρέλα του πατέρα μου και δεν ήξερε. Σε ένα παγκάκι καθόμουν ήρθε μου είπε «είμαι ο αδελφός σου», μου έδωσε σοκολάτες και λίγα δολάρια. Η μητέρα μου και ο πατέρας μου τον δέχτηκαν και ήμασταν μέχρι πρόσφατα αγαπημένοι. Δυστυχώς τον χάσαμε πριν λίγους μήνες», εξομολογήθηκε ο Σωτήρης Χατζάκης.

«Κλείνουν 40 χρόνια στο θέατρο, με 500 παραστάσεις. Θα τις αντάλλασσα για ένα παιδί. Αυτή είναι πραγματική ζωή. Κανείς δεν ξεκινάει από την Τέχνη για να ανακαλύψει τον πόνο και τη χαρά. Ξεκινά από τον πόνο και τη χαρά για να ανακαλύψει την Τέχνη. Η ζωή είναι που έχει σημασία, όχι η Τέχνη», είπε ο Σωτήρης Χατζάκης, εκφράζοντας πόσο πολύ θα ήθελε να έχει αποκτήσει ένα παιδί.

Ο σκηνοθέτης αναφέρθηκε και στη σχέση του με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, λέγοντας ότι θα προχωρούσε σε έναν γάμο!

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα