Μην χασετε

Σχεδιασμός κήπου που κλέβει τις εντυπώσεις με διακοσμητική πέτρα ψηφιδωτά

Επιστρέφουμε στα αγαπημένα μας έργα, εκείνα στα οποία η πέτρα είναι ένα ενδιαφέρον στοιχείο σχεδίασης και από το οποίο μπορούν εύκολα να γίνουν πολλές διακοσμήσεις. Επομένως, εξετάζουμε ένα νέο άρθρο σχετικά με ψηφιδωτά με διακοσμητική πέτρα αυτή τη φορά για τον κήπο.

Δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε τι είναι η διακοσμητική πέτρα. Αλλά σας υπενθυμίζουμε ότι για να γίνει ένα στοιχείο διακόσμησης στον κήπο μας, η πέτρα πρώτα διασπάστηκε, πλύθηκε και επιλέχθηκε σε διάφορα μεγέθη. Τη βρίσκουμε σε πολλά καταστήματα κήπου, συσκευασμένη σε τσάντες και σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.

Διακοσμητικά ψηφιδωτά – Ιδέες σχεδιασμού

Μπορούμε να κατασκευάσουμε διακοσμητικά ψηφιδωτά ανεξάρτητα από το χώρο του κήπου. Αλλά αν θέλουμε κάποιο θεαματικό αποτέλεσμα, χρειαζόμαστε μια πιο ευρύχωρη αυλή ώστε να μπορούμε να επισημάνουμε τα δημιουργημένα πρότυπα. Και αν θέλετε έμπνευση με μοτίβα, σας προσκαλούμε να ακολουθήσετε τους πιο όμορφους συνδυασμούς χρωμάτων και σχημάτων παρακάτω.

Προτάσεις διακοσμητικών ψηφιδωτών με πέτρες
Δεν υπάρχει σχεδόν καμία ανάγκη να πούμε ότι για να δημιουργήσουμε θαυμάσιες διακοσμήσεις θα πρέπει να βάλουμε τη φαντασία μας σε δοκιμασία. Για παράδειγμα, μπορούμε να κάνουμε μερικά διακοσμητικά με τη μορφή διαμαντιών ή ειδικών μοτίβων με κυματοειδείς γραμμές.

Advertisements

Τρόπος εφαρμογής
Είναι όσο το δυνατόν απλούστερο να κάνετε τέτοιες διακοσμήσεις στον κήπο. Πρώτα απ ‘όλα, θα πρέπει να οριοθετήσουμε τον χώρο που θέλουμε να διακοσμήσουμε. Τοποθετούμε ένα πλαστικό υπόστρωμα σε αυτό το μέρος, για να αποφύγουμε την εμφάνιση ενοχλητικών ζιζανίων, που μπορούν να χαλάσουν το ντεκόρ μας. Στη συνέχεια απλώνουμε τη διακοσμητική πέτρα στο χώρο, παρεμβάλλοντας τα είδη και τα χρώματα μεταξύ τους.

 

Πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα