Μην χασετε

Σχέση από απόσταση: Οι διαχρονικοί τρόποι για να την κρατήσεις ζωντανή

Κι όμως υπάρχει τρόπος

Λένε πως μια ευτυχισμένη σχέση από απόσταση είναι δύσκολο να κρατηθεί, πόσο μάλλον μια μακροχρόνια. Πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν πως κάτι τέτοιο είναι αδύνατο. Κι όμως υπάρχουν τρόποι που μπορείς να κρατήσεις μια σχέση από απόσταση και όχι μόνο να την διατηρήσεις αλλά να την κάνεις ακόμα πιο δυνατή.

Η απόσταση μπορεί να σας φέρει πιο κοντά σε συναισθηματικό επίπεδο. Να θυμάσαι πως αν πραγματικά θέλεις κάτι και σαν ζευγάρι είστε έτοιμοι να προσπαθήσετε τα πάντα, τότε όλα εξαρτώνται από τα χέρια σας. Η αληθινή αγάπη μπορεί να κρατήσει, ακόμη και αν σας χωρίζουν χιλιάδες χιλιόμετρα.

12 σιωπηλά σημάδια που αποδεικνύουν, ότι ο άντρας σου σε κακοποιεί συναισθηματικά

Advertisements

Σχέση από απόσταση

#1. Μηνύματα αγάπης

Το να λαμβάνεις ή να στέλνεις δώρα ή πράγματα που σου θυμίζουν τον αγαπημένο σου, είναι πολύ όμορφο όμως μπορεί να υπάρξουν φορές που αυτό δεν είναι εφικτό. Τι πιο τρυφερό λοιπόν, από το να στέλνετε βίντεο ή ηχητικά μηνύματα ο ένας στον άλλο, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας; Με αυτό τον τρόπο θα νιώθετε ότι δεν χάνετε τίποτα από τη ζωή του άλλου, ότι ζείτε κάθε στιγμή μαζί και σίγουρα δεν θα έρθετε ποτέ σε «δεύτερη μοίρα».

#2. Ραντεβού στο skype

Σίγουρα η αληθινή επαφή ανάμεσα σε ένα ζευγάρι δεν μπορεί να αντικατασταθεί από τίποτα, όμως όταν υπάρχει η απόσταση αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να μηδενίσετε τα χιλιόμετρα.

Η τεχνολογία έχει προνοήσει για αυτό με όλα τα applications που αφορούν την επικοινωνία. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στο Skype, Messenger, Whats App, Viber, Facebook Chat και άλλα πολλά, και να κλείσετε ένα ραντεβού· να φάτε μαζί, να μιλήσετε, να σχεδιάσετε τη στιγμή που θα είστε ξανά στο ίδιο μέρος.

#3. Αυτό που θα κάνετε μαζί

Διαλέξτε μια δραστηριότητα, ορίστε το πρόγραμμά σας και κανονίστε τις ημέρες και ώρες που θα το κάνετε μαζί. Μπορεί να είναι γυμναστική, ή κάποια άλλη δραστηριότητα. Υπάρχουν μάλιστα applications τα οποία σου επιτρέπουν να μοιράζεσαι φωτογραφίες και διαδρομές με τους φίλους σου. Με αυτό τον τρόπο θα είναι λες και τρέχετε μαζί.

Advertisements

#4. Η διαφορά ώρας

Μπορεί να σου ακούγεται παράξενο, αλλά πολλές φορές η διαφορά ώρας βοηθάει. Υπάρχουν πράγματα τα οποία μπορεί να θέλεις να κάνεις και σε εκείνον να μην αρέσουν ή το αντίστροφο. Εκμεταλλευτείτε την διαφορά ώρας για τέτοιες περιστάσεις και μετά κάντε το υπόλοιπο πρόγραμμά σας να συμπίπτει.

Σχέσεις χωρίς σ∈ξ και σύζυγοι σαν αδέρφια: Τι κάνουμε όταν από την σχέση μας έχει μειωθεί αρκετά ή χαθεί η ∈ρωτική επιθυμία.

#5. Το «τελειωτικό μαζί»

Eyes on the prize! Ανεξάρτητα από την αγωνία και τον ενθουσιασμό που θα αισθάνεσαι κάθε φορά που θα βρίσκεστε ψηφιακά, θα υπάρξουν φορές που θα καταλάβεις ότι και οι δυο σας έχετε κάνει θυσίες. Κανείς δεν είπε ότι είναι εύκολο, παρ’ όλα αυτά, η στιγμή που θα είστε ξανά στον ίδιο χώρο και δεν θα χρειαστεί να φύγει ο ένας από τον άλλο θα είναι αυτό που θα σας κρατά.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα