Μην χασετε

4 συμβουλές απώλειας βάρους αν διανύεις την δεκαετία των 30

Είστε μια γυναίκα στη δεκαετία των 30 που προσπαθεί να χάσει βάρος; Αν ναι τότε εκτός από την απώλεια κιλών, δώστε προσοχή και στην υγεία σας. Οι επιλογές που θα κάνετε σε αυτή τη δεκαετία θα σας συνοδεύουν και όταν φτάσετε 40 ετών. Αν θέλετε να χάσετε βάρος και να είστε υγιείς έφτασε η στιγμή να πάρετε αποφάσεις για τη δια βίου υγεία σας.

Advertisements

Πριν ξεκινήσετε το ταξίδι για την απώλεια των κιλών, χρησιμοποιήστε αυτές τις συμβουλές για να αξιολογήσει τον τρόπο ζωής σας και να βρείτε την καλύτερη δίαιτα για εσάς.

Διάβασε περισσότερα μυστικά για την απώλεια βάρους, σωστής άσκησης και υγείας

Αξιολόγηση του χρόνου σας. Ο καθένας αντιμετωπίζει μερικά εμπόδια κατά τη διαδικασία απώλειας βάρους, αλλά όταν είστε στη δεκαετία των 30, ο χρόνος μπορεί να είναι αρκετά περιορισμένος. Για παράδειγμα, πολλές γυναίκες υποστηρίζουν, ότι δεν προλαβαίνουν να ακολουθήσουν ένα πρόγραμμα διατροφής, ούτε να πάνε γυμναστήριο, γιατί πρέπει να φροντίσουν τα παιδιά και να πάνε στη δουλειά τους. Για να μπορέσετε να κερδίσετε αυτή τη μάχη της απώλειας κιλών, θα πρέπει να προγραμματίσετε το χρόνο σας, ώστε να υπερνικήσετε τα εμπόδια και να αναπτύξετε ένα σχέδιο δράσης.

Οι γυναίκες αρχίζουν να χάνουν μυϊκή μάζα στη δεκαετία των 30 και αυτό έχει σαν συνέπεια την επιβράδυνση του μεταβολισμού. Άρα, πρωταρχικός σας στόχος θα πρέπει να είναι η σωματική άσκηση, ώστε να μειώσετε το χρόνο που χάνετε μυϊκή μάζα. Και εάν δεν μπορείτε να πάτε στο γυμναστήριο, υπάρχουν απλές ασκήσεις που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι, που θα σας βοηθήσουν επίσης, να κάψετε περισσότερο λίπος.

Μπορεί να πιστεύετε ότι είναι καλό να περιμένετε, ώστε τα παιδιά σας να μεγαλώσουν και η καριέρα σας να καθιερωθεί. Όμως, κάνετε λάθος. Τώρα είναι η στιγμή που θα πρέπει να δημιουργήσετε υγιείς συνήθειες, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος. Κάντε ένα πρόγραμμα διατροφής, αρχίζοντας από τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ μέχρι τις επισκέψεις σας στο γυμναστήριο.

Σταματήστε τις δίαιτες της μόδας. Οι γυναίκες στα 30 τους είναι πολύ εύκολο να ακολουθήσουν τις δημοφιλείς τάσεις διατροφής, που υπόσχονται μια γρήγορη απώλεια κιλών. Όμως, το πιο πιθανό είναι αυτές οι δίαιτες να μπλοκάρουν τον μεταβολισμό σας και μετά από καιρό να μη χάνετε τόσο εύκολα βάρος. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να υιοθετήσετε μια υγιεινή διατροφή και να επισκεφτείτε έναν διατροφολόγο, για να βγάλετε μαζί ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα. Και να θυμάστε ότι πρέπει να έχετε υπομονή, γιατί δεν υπάρχει το μαγικό χάπι απώλειας κιλών.

Διάβασε περισσότερα μυστικά για την απώλεια βάρους, σωστής άσκησης και υγείας

Μάθετε να διαχειρίζεστε το στρες. Η δεκαετία των 30 μπορεί να είναι η πιο αγχωτική στιγμή στη ζωή σας. Τα παιδιά, το στρες της δουλειάς και τα θέματα των σχέσεων θα σας κρατήσουν ξύπνιες τη νύχτα. Αλλά, αυτές οι προκλήσεις μπορούν επίσης, να προκαλέσουν προβλήματα, εάν δεν αντιμετωπιστούν. Το άγχος επιβραδύνει το μεταβολισμό σας, βοηθώντας την αποθήκευση του λίπους. Άρα, η ισορροπία στον τρόπο ζωής είναι το κλειδί. Βρείτε τεχνικές, ώστε να διώξετε όσο περισσότερο μπορείτε το στρες από τη ζωή σας.

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα