Μην χασετε

Συγκλoνίζει η Αθηνά Παππά: «Η φίλη μου λιποθύμησε και άρχισαν να με χτυπάνε. Με σάπισαν στο ξύλο.»

Τη δική της ιστορία επίθεσης αποκάλυψε η Αθηνά Παππά, η οποία ωστόσο δεν είχε καμία σχέση με τον χώρο του θεάτρου. Παρόλα αυτά, όπως είπε η ίδια, έχει ζήσει διάφορα περιστατικά στην πορεία της, ωστόσο τα αντιμετώπισε και έκλεισε πόρτες.

Advertisements

 

«Όταν ήμουν 18 χρονών, πριν δώσω εξετάσεις, περπατούσα στον δρόμο με μια φίλη μου και πέρασε ένα αμάξι, μας έβρισε αλλά δεν δώσαμε σημασία. Όταν γυρνάγαμε πίσω βγήκαν κάτι νταήδες, πρώτα ένας και μετά άλλοι δύο και συνέχισαν να μας βρίζουν. Η φίλη μου λιποθύμησε και άρχισαν να με χτυπάνε. Με σάπισαν στο ξύλο. Αν δεν έκανα πολύ γυμναστική δεν θα σωζόμουν. Ανέβηκα πάνω στο καπό και γλίτωσα. Ξύπνησα τη φίλη μου, πήρα ένα ταξί και πήγα στον ιατροδικαστή. Είχα συγκρατήσει τον αριθμό της πινακίδας, πήρα τον μπαμπά μου και πήγα στην αστυνομία. Τελικά τους βρήκαν, αλλά δύο χρόνια πέρασα δύσκολα. Ήταν λαθρέμποροι ναρκωτικών. Με παρακολουθούσαν, με έπαιρναν τηλέφωνο και απειλούσαν ότι θα με σκοτώσουν. Κάθε μέρα ήταν ένα περιπολικό έξω από το σπίτι μου» εξομολογήθηκε στο «Πάμε Δανάη» και συνέχισε:

 

«Ήμουν σχεδόν προετοιμασμένη για το τι μπορεί να μου συμβεί. Είχα υποστεί ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς στο θέατρο. Και σeξουαλική παρενόχληση και βία πάνω στη σκηνή και κακή συμπεριφορά. Κάποιοι από αυτούς που έχουν φύγει. Όμως το αντιμετώπισα και το διαχειρίστηκα μόνη μου».

«Έχω οργή και θυμό για όλους αυτούς που κάνουν αυτά τα πράγματα. Θέλω να τους φτύσω μέσα στη μούρη. Όταν ακούμε ότι έχουν γίνει πράγματα και ειδικά σε μικρά παιδιά είναι απαράδεκτα πράγματα και κάτι πρέπει να γίνει. Δεν θα κάτσω φρόνιμα και κανείς άλλος. Εγώ τα έβαλα με τον καρκίνο, δεν πρόκειται να με πάρει από κάτω για κανέναν. Έχω κλείσει πόρτες γιατί μπόρεσα να το αντιμετωπίσω. Μου έριξαν ξύλο και ανταπέδωσα το χαστούκι», κατέληξε.

 

πηγη

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα