Μην χασετε

Συγκλόνισε την Άλκηστι Πρωτοψάλτη η 14χρονη Νεφέλη: Δεν μιλάει, αλλά τραγουδάει σαν άγγελος

Στο αρχαίο θέατρο Κουρίου τραγούδησε αυτή την εβδομάδα η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και βρέθηκε αντιμέτωπη με μία συγκλονιστική εμπειρία που δεν θα ξεχάσει ποτέ, όπως ούτε και το κοινό της συναυλίας της.

Και αυτό, γιατί την παράσταση “έκλεψε” με ευκολία ένα 14χρονο κοριτσάκι. Η Νεφέλη. Η οποία έχει κινητικά προβλήματα και δεν μιλάει. Αλλά τραγουδάει!

Την περίοδο που ήταν σε κώμα, μετά από εγκεφαλικό, η μητέρα της της έβαζε να ακούει τα τραγούδια της Πρωτοψάλτη. Και αυτά την κράτησαν στη ζωή. Έτσι, ανέβηκε στην σκηνή τραγουδώντας το “Χειροκρότημα” και συγκινώντας τους πάντες.

Η Άληστις Πρωτοψάλτη μοιράστηκε τη συγκλονιστική αυτή στιγμή στα social media, γράφοντας στην ανάρτησή της:

Advertisements

«Η μικρή Νεφέλη ήρθε σαν ελάφι στη σκηνή , μου πήρε το μικρόφωνο και με περίσσιο θάρρος τραγούδησε με ουράνια φωνή……Μας διαπέρασε ο τρόπος το πάθος της , η αποφασιστικότητα της και η λαχτάρα στο βλέμμα της. Μας γονάτισε συναισθηματικά και ταυτόχρονα μας έστειλε στο υπερπέραν …. Ήταν η πιο συγκινητική στιγμή των τελευταίων χρόνων … δεν έχει σημασία , η σημασία είναι αλλού ….. στο θαύμα της μουσικής ! Η Νεφέλη δεν μιλάει ….μόνο τραγουδάει …Αφιερωμένο σε όλους τους ανθρώπους που στηρίζουν , πιστεύουν και ελπίζουν σε ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά τους».

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα