Μην χασετε

Φώτης Σεργουλόπουλος μιλώντας για τον θάνατο της 27χρονης ανιψιάς του: «Η απώλεια είναι μια ήττα στη ζωή σου»

Πριν από λίγο καιρό ο Φώτης Σεργουλόπουλος έχασε την αγαπημένη του ανιψιά, Αντιγόνη, σε ηλικία μόλις 27 ετών, μετά από δύσκολη μάχη που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή.

Λίγο πριν την τηλεοπτική του επιστροφή με το τηλεπαιχνίδι Divided, ο Φώτης Σεργουλόπουλος μίλησε στο People και τον Μαρίνο Βυθούλκα για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε την απώλειά της.

«Όταν ένας άνθρωπος χάνει ένα μέλος της οικογένειάς του πρέπει να το διαχειριστεί. Η περίπτωσή μου δεν είναι η μοναδική. Υπάρχουν τόσοι άνθρωποι που έχουν χάσει αγαπημένα τους πρόσωπα και καλούνται να το διαχειριστούν. Έτσι είναι η ζωή. Δεν είναι πάντα μια χαρά», εξομολογείται. Υπάρχουν πολλοί που πιστεύουν στη μετά θάνατον ζωή. Ωστόσο, ο ίδιος δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία. «Δεν είναι κάτι που το πιστεύω. Από την άλλη, δεν ξέρω αν αυτό μου στερεί κάτι».

Μπαίνοντας στη διαδικασία να διαχειριστεί τις απώλειες αγαπημένων του προσώπων, ποια είναι η διδαχή που παίρνει για την επόμενη μέρα της δικής του ζωής; «Προφανώς αντιδρώ με ένστικτο. Αποδέχομαι την αλήθεια και το γεγονός. Θα αποδεχτώ την ήττα, ότι έχασα. Είναι απλό, αλλά και δύσκολο να το χωνέψεις. Γιατί η απώλεια ενός ανθρώπου είναι μια ήττα στη ζωή σου. Πρέπει, όμως, να μάθουμε να χάνουμε».

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα