Μην χασετε

Συγκλονίζει ο Βαλάντης: «Αν δεν υπήρχε το NOMADS δε θα μάθαινα ότι έχω όγκο στο νεφρό»

αλεσμένος στο «Πρωινό» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Βαλάντης.

Advertisements

Το όνομα του τραγουδιστή ήταν ανάμεσα σε εκείνα που ακουγόντουσαν πως θα συμμετάσχουν στο Nomads Μαδαγασκάρη.

Πράγματι ο ίδιος αποκάλυψε πως είχε συμφωνήσει με την παραγωγή και ήταν έτοιμος να ταξιδέψει για να ζήσει την περιπέτεια του ριάλιτι επιβίωσης. Όπως όλοι οι υποψήφιοι έτσι και εκείνος έπρεπε να υποβληθούν σε κάποιες ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί πως όλα είναι καλά με την υγεία τους και δε θα αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα.

Στην περίπτωση του τραγουδιστή όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελε αφού όπως ο ίδιος αποκάλυψε κατά τη διαδικασία αυτών των εξετάσεων έμαθε πως έχει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

«Κάποια πράγματα  ίσως μας κάνουν να αναθεωρήσουμε το πώς σκεφτόμαστε στη ζωή. Με ρώτησαν γιατί δε θα είμαι στο Nomads. Τον Ιούνιο δέχτηκα ένα μήνυμα από την κυρία Παπαμερή που μου έλεγε αν θέλω να ξαναζήσω μια τρέλα στη ζωή μου. Την πήρα τηλέφωνο και της είπα πως θα συμμετείχα με μεγάλη μου χαρά. Κάναμε ένα ραντεβού και μου είπαν πως θα με ειδοποιήσουν. Πέρασε κάποιο διάστημα που δεν είχα καμία ενημέρωση, νόμιζα πως δεν επιλέχθηκα μέχρι που πήρα άλλο ένα μήνυμα που έλεγε ότι επιλέχθηκα αλλά θα έπρεπε να περάσω από κάποιες εξετάσεις υγείας όπως γίνεται με όλους τους συμμετέχοντες. Μου είπαν πως οι εξετάσεις θα διαρκέσουν αρκετές ώρες γιατί έπρεπε να τσεκάρουν τα πάντα. Την ώρα του υπέρηχου κοιλιακής χώρας, ο άνθρωπος που έκανε τον υπέρηχο – και τον ευχαριστω΄πολύ για αυτό – είδα ότι κόλλησε σε ένα σημείο, και επειδή έχω διαβάσει και ήμουν σε παρ-αιατρικό επάγγελμα κατάλαβα ότι κάτι δε πάει καλά. Όντως μου είπε πως κάτι βλέπει αλλά δε μπορεί να εξακριβώσει ακριβώς τι είναι και το γράψαμε στις παρατηρήσεις. Φεύγοντας είπα στη γιατρό του ΑΝΤ1 πως θέλω να το κοιτάξει. Μια ώρα μετά με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως αν δε μάθουμε τι είναι δε μπορώ να πάω στο παιχνίδι».

Και συνέχισε «Διαγνώστηκα με έναν μικρό όγκο στο νεφρό, και θα εγχειριστώ την ερχόμενη Πέμπτη. Αν δεν υπήρχε αυτός ο έλεγχος δε θα το μάθαινα. Ευχαριστώ συνεχώς τον ΑΝΤ1 αν δεν υπήρχε αυτό το κανάλι δε θα το μάθαινα».

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα