Μην χασετε

Συγκλονίζει η Emilia Clarke μιλώντας για το πρόβλημα υγείας της: Ένα κομμάτι του εγκεφάλου μου έχει πεθάνει

Η Emilia Clarke πριν από κάποιες ημέρες, πήρε την απόφαση να αποκαλύψει το πρόβλημα με την υγεία της, το οποίο την ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα.

Advertisements

Η πρωταγωνίστρια του “Game of Thrones” έπρεπε να αντιμετωπίσει δύο ανευρύσματα που εντοπίστηκαν από τους γιατρούς, στον εγκέφαλο της. Η Emilia Clarke αποκάλυψε μέσω Instagram την κατάσταση της υγείας της και η είδηση έκανε τον γύρο του διαδικτύου ανά τον πλανήτη.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή “Sunday Morning”, συγκλόνισε με τα όσα εξομολογήθηκε: ” Η πρώτη φορά ήταν δύσκολη, με τη δεύτερη μου ήταν πιο δύσκολο να παραμείνω αισιόδοξη. Το αντιμετώπισα μέρα με την ημέρα. Σίγουρα πέρασα μια περίοδο που ήμουν… πεσμένη – για να το πω απλά.

Power of Love: Τίτλοι τέλους για την εκπομπή από τον ΣΚΑΪ

Όποτε άκουγα τους γιατρούς να κοιτάζουν τον εγκέφαλό μου και να σχολιάζουν «μπορεί να είναι η συγκέντρωσή της, μπορεί να είναι η περιφερειακή της όρασης. Για μεγάλο διάστημα πίστευα ότι ήταν η ικανότητά μου να υποδύομαι ρόλους… αυτό ήταν βαθιά παράνοια.

Επιστρέφεις στο πλατό και παίζεις έναν γ…το χαρακτήρα και περπατάς μέσα από τη φωτιά και μιλάς σε εκατοντάδες ανθρώπους και σου ζητούν να είσαι – να αποδίδεις όσο πιο καλά μπορείς. Και αυτό με γλίτωσε από το να σκέφτομαι τη θνητότητά μου”!

Δείτε τις φωτογραφίες:

Λευτέρης Σουλτάτος: Αυτή είναι η πρώτη του σύζυγος

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα