Μην χασετε

Συγκλονίζει η περιγραφή πασίγνωστου ηθοποιού για το τροχαίο που έζησε: «Θα μπορούσα να είχα σκοτωθεί»

Tις δύσκολες στιγμές που βίωσε όταν έπεσε θύμα τροχαίου με την μηχανή του, περιέγραψε ο Gerard Butler, αποκαλύπτοντας τα τραύματα που του προκλήθηκαν, αλλά και ότι θα μπορούσε να είχε χάσει τη ζωή του!

Advertisements

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο δημοφιλής ηθοποιός, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, οδηγούσε την αγαπημένη του μηχανή σε δρόμο του Λος Άντζελες, όταν μία γυναίκα επιχείρησε να κάνει παράνομη αναστροφή με το αμάξι της, πέφτοντας πάνω του.

«Έπεσα με φόρα πάνω στο αυτοκίνητο, πετάχτηκα στον αέρα, έκανα μια στροφή 180 μοιρών και μετά προσγειώθηκα στο έδαφος. Όλο αυτό πόνεσε αρκετά», ανέφερε χαρακτηριστικά σε δημοσιογράφους, κατά την διάρκεια της πρεμιέρας της νέας του ταινίας, Geostorm, όπου έκανε και την πρώτη δημόσια εμφάνισή του μετά το ατύχημα.

Όπως πρόσθεσε, όταν οι περαστικοί έτρεξαν να τον βοηθήσουν, έπαθαν σοκ διαπιστώνοντας πως μόλις είχαν γίνει μάρτυρες ενός πολύ σοβαρού τροχαίου με εμπλεκόμενο κάποιον διάσημο. «Πολλοί από αυτούς είδαν τι έγινε και με ρωτούσαν, “εσύ είσαι;”. Εγώ καθόμουν κάτω και τα πόδια μου με πέθαναν στον πόνο και τα παπούτσια μου ήταν σκισμένα. Θυμάμαι κάποιον να με ρωτάει, “λοιπόν, πώς πάει;” κι εγώ του απάντησα “εντάξει, θα κάνω μια ταινία δράσης σε περίπου τρεις εβδομάδες”».

«Θα μπορούσα να έχω προσγειωθεί με έναν σωρό διαφορετικούς τρόπους που θα με είχαν σκοτώσει», συνέχισε ο ηθοποιός και αποκάλυψε την έκταση του τραυματισμού του καταλήγοντας: «έχω πέντε κατάγματα μόνο στο δεξί πόδι και ένα σωρό ακόμη ηλίθια πράγματα, αλλά θα γίνω καλά»!

youweekly.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα