Μην χασετε

Συγκλονίζει η Πέννυ Μπαλτατζή: H ψυχική ασθένεια της μητέρας της, o θάνατoς του αδελφoύ της και οι 4 απoβoλές

Από tlife.gr

Advertisements

Την Πέννυ Μπαλτατζή υποδέχθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο The 2night Show ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Η  ερμηνεύτρια, με τη μαγευτική φωνή, άνοιξε την καρδιά της στον Γρηγόρη και μίλησε για τις τέσσερις αποβολές που είχε, μέχρι να καταφέρει να κρατήσει στην αγκαλιά της το μωρό της.

Αναφέρθηκε όμως και στη μητέρα της που ήταν ψυχικά ασθενής και στις δυσκολίες που βίωσε ως παιδί. Τι είπε για την συμμετοχή της στο «Just The 2 Of Us»; Για τον παρτενέρ της Αντώνη Λουδάρο, αποκάλυψε πως υπήρξε ερωτευμένη στο παρελθόν!

Για τις 4 αποβολές που είχε: Πριν γίνω μαμά είχα 4 άτυχες εγκυμοσύνες. Θέλω να πω στις γυναίκες που βιωνουν το ίδιο πρόβημα,  ότι πρέπει να επικοινωνούν τα προβλήματά τους με το σύντροφό τους. Εγώ βρήκα τοίχο μέσα μου ένιωσα σκοτάδι κάποια στιγμή.

 

Για την ψυχική ασθένεια της μητέρας της: Η μαμά μου ήταν ψυχικά ασθενής. Πρέπει να εντοπίζουμε τι συμβαίνει για να το πολεμήσουμε. Όταν γεννήθηκε και ο αδελφός μου μεγάλωσε το πρόβλημα της μαμάς μου και δεν μπορούσε  να το αντιμετωπίσει. Είχε ψυχαναγκασμό ιδεοψυχαναγαστική υστερία. Δεν μπορούσε με τίποτα να ανταπεξέλθει στο πρόγραμμα των παιδιών για παράδειγμα.

Πίναμε παγωμένο γάλα, παγωμένο φαγητό και έχει τύχει να βάλει τιρμπουσόν στο λαιμό του αδελφού μου. Η μαμά μου το 1965 πάθαινε κρίσεις πανικού. Δεν ξέρανε καν τι είναι. Λέγανε αυτή είναι λίγο περίεργη.Ο πατέρας μου μου είπε μετά από χρόνια: Είχα καταλάβει ότι η μαμά σου είναι σαν παιδί με αναπηρία και με συγκλόνισε. Την αγαπούσε πολύ.

Κάνω ψυχοθεραπεία, κάνω ψυχόδραμα. Κατάλαβα ότι έχω περάσει κάποιες μικρές κρίσεις κατάθλιψης.

 

Advertisements

Για τις λάθος επιλογές της και τον θάνατο του αδελφού της: Υπήρξα με λάθος συντρόφους γιατί με τράβαγε το κομμάτι της τοξικότητας. Τη μεγαλύτερη αγάπη την πήρα από το μεγαλύτερο δυνάστη μου τη μητέρα μου. Ο αδελφός μου πέθανε το 2011, έφυγε από διχοτόμηση καρωτιαίας αρτηρίας.

Για το σύζυγό της και το μωρό τους: Ο άντρας μου και το παιδί μου είναι τα πάντα για μένα. Θέλω να κάνω και άλλα παιδιά. Με στηρίζει. Ο άντρας μου ο Χρήστος είναι πάντα εκεί. Η ήρεμη δύναμη.

 

Από tlife.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα