Μην χασετε

Συγκλονίζει η Μαρία Ψάλτη περιγράφοντας τον τρόπο που έμαθε την ασθένεια του πατέρα της

Η κόρη του Στάθη Ψάλτη, Μαρία παραχώρησε συνέντευξη στον Νίκο Νικόλιζα και στην εφημερίδα Espresso και μίλησε για όλα. Μεταξύ άλλων, εκμυστηρεύτηκε για πρώτη φορά τον συγκλονιστικό τρόπο που έμαθε για την ασθένεια του πατέρα της.

Advertisements

«Βρήκε το κουράγιο και με πήρε ο ίδιος τηλέφωνο. “Παιδί μου, μη στενοχωρηθείς. Έχω καρκίνο. Είναι αντιμετωπίσιμη η κατάσταση. Εκεί αισθάνθηκα ότι τα πράγματα είναι σοβαρά. Και το διαισθάνθηκα γιατί ο μπαμπάς δεν θα μου τηλεφωνούσε ποτέ, αν κάτι δεν ήταν σοβαρό» ανέφερε αρχικά.

Στην συνέχεια, μίλησε για τις δύσκολες ημέρες στο νοσοκομείο, αλλά και για όσα της είπε πριν φύγει από τη ζωή: «Θυμάμαι τον μπαμπά να είναι σιωπηλός, σκεπτικός. Όταν όμως μπαίναμε στο δωμάτιο, άλλαζε πρόσωπο. Έβαζε το χαμόγελο στα χείλη για να μας δείξει αισιοδοξία. “Καλώς το παιδί μου” έλεγε. Δεν ήθελε να μας κάνει να στενοχωριόμαστε. Θυμάμαι σε μια από τις τελευταίες μας συναντήσεις μέσα στο δωμάτιο του νοσοκομείου που μου λέει με παράπονο: “Τα εγγόνια μου τι κάνουν; Βλέπω, Μαράκι, να μην προλαβαίνω να τα δω να μεγαλώνουν”. Ήταν η μόνη φορά που έδειχνε απογοητευμένος και ότι οι δυνάμεις του τον είχαν εγκαταλείψει. Βγήκα έξω από το δωμάτιο βουρκωμένη, δεν ήξερα πώς να αντιδράσω. Εκείνη τη στιγμή πόνεσα πολύ. Κατάλαβα ότι πλησιάζει το τέλος, όμως ήθελα να έχω ελπίδα ότι ένα θαύμα θα συμβεί».

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα