Μην χασετε

Συγκινημένη η Τιτίκα Στασινοπούλου για την απώλεια του Γιώργου Παπαζήση

Ο Γιώργος Παπαζήσης έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο και η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη, καθώς ο γνωστός ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο ελληνικό κοινό. Η Τιτίκα Στασινοπούλου, βγήκε τηλεφωνικά στην εκπομπή “Μαζί σου” και μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για τη μάχη που έδωσε ο Γιώργος Παπαζήσης.

Advertisements

«Πάλεψε 3,5 χρόνια. Τόσο άντεξε. Αν δεν είχε αυτόν τον σημαντικό γιατρό, τον ογκολόγο Νίκο Κεντεποζίδη δεν θα είχε ζήσει τόσα. Άλλοι φεύγουν άρον άρον. Είχε καρκίνο στο πάγκρεας. Τις τελευταίες μέρες είχε κάνει μια μετάσταση στον πνεύμονα. Είναι ύπουλο το πάγκρεας, δεν ειδοποιεί.

Εγώ ήμουν κοντά του, αλλά είχε την κάθε στιγμή τον γιο του στο πλευρό του, τον Δημήτρη. Ειλικρινά εύχομαι στους γονείς να αποκτήσουν τέτοια παιδιά και να έχουν τέτοια μεταχείριση από τα παιδιά τους, όπως είχε ο άντρας μου από το παιδί του. Μέχρι τελευταία ώρα ήταν δίπλα του και του χάιδευε το χέρι. Κι ας μην μιλούσαν.

Ήταν δίπλα του όλες τις ώρες νύχτα και μέρα. Έτρεχε ταξίδια να του φέρει φάρμακα, πριν δύο χρόνια που είχε περιοδεία τον πήγαινε, τον έφερνε. Ευχαριστώ το Θεό γιατί μου έδωσε ένα τέτοιο παιδί, αυτό μόνο μπορώ να πω. Και για την αντοχή που είχε ο Γιώργος να πολεμήσει, να φύγει λίγες ώρες μετά τα γενέθλια του εγγονού του.

Δεν χωρίζεις όταν την πόρτα του σπιτιού σου χτυπά η αρρώστια και ο Χάρος. Ξέραμε ότι δεν θα γίνει καλά. Και αυτός ήταν παλικάρι και το πολέμησε μέχρι τελευταία ώρα. Κι αν άντεξε τόσο, άντεξε γιατί είχε πολύ γερή καρδιά. Είχε κάνει χημειοθεραπείες.

Δεν ήθελε να φύγει ο Γιώργος. Μάλιστα, έλεγε στην νοσοκόμα: ¨Τι θες; Εγώ ήρθα καλά εδώ πέρα και με αρρωστήσατε. Να φύγω, να πάω σπίτι μου”. Παλικάρι μέχρι τελευταία ώρα. Έφυγε το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής μου. Πιο πολλά χρόνια έζησα με τον Γιώργο και την οικογένειά μας, παρά με τους δικούς μου ανθρώπους, με τους γονείς μου», είπε μεταξύ άλλων η Τιτίκα Στασινοπούλου.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα