Μην χασετε

Συγκινεί 52χρονος που βγήκε από τη ΜΕΘ – «Μου έπιασε το χέρι γιατρός και μου είπε θα σε κάνω καλά»

Συγκινεί ένας 52χρονος που κατάφερε να βγει νικητής από την μεγάλη μάχη με τον κορονοϊό μετά από 22 ημέρες στο νοσοκομείο ‘’Άγιος Ανδρέας’’ στην Πάτρα.

Advertisements

Το βίντεο της εξόδου του από την ΜΕΘ φέρνει δάκρυα στα μάτια με τον 52χρονο να μην ξεχνά τη βοήθεια των γιατρών. Ο δικός του Γολγοθάς, όπως αναφέρει ο άνδρας, μιλώντας στην εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Στο πλευρό του κάθε στιγμή της περιπέτειας οι γιατροί και οι νοσηλευτές. Φυσικά ακόμη και όταν ήρθε η ώρα του αποχαιρετισμού. Η ώρα για να βγει ο ασθενής από τη ΜΕΘ. Όλοι μαζί χαρούμενοι, βγάζουν μια αναμνηστική φωτογραφία.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ακόμα και τη στιγμή που παίρνει εξιτήριο, έχουν την έννοιά του και τον ρωτάνε αν είναι καλά. Εκείνος γνέθει καταφατικά και σηκώνει τον αντίχειρα του.

Ο νοσηλευτής που τραβά το φορείο, έχει τόσο ενθουσιασμό, που ο φακός τον καταγράφει ακόμη και σε χορευτικές φιγούρες. Αυτοί οι γιατροί και οι νοσηλευτές, ήταν το στήριγμά του.

Η υπόσχεση των γιατρών, πραγματοποιήθηκε και πλέον ο κύριος Χρήστος είναι σπίτι του, έχοντας καταφέρει να έχει την υγεία του, κάτι που πριν από λίγες μέρες του φαινόταν ακατόρθωτο.

Η περιπέτεια της υγείας του άρχισε στις αρχές Απριλίου, όταν όπως αναφέρει εμφάνισε κάποια παράξενα συμπτώματα.

Αν και εκείνος διασωληνωθηκε, η γυναίκα του δεν είχε συμπτώματα, παρότι κι εκείνη ήταν θετική.

«Δεν ξεχνάω τη στιγμή που μου έπιασε το χέρι η γιατρός»

Εμφανώς συγκινημένος ο κ. Χρήστος μίλησε στο Live News. «Αρχίζω και παίρνω τις δυνάμεις μου. Όλα τα οφείλω στην κ. Μανωλοπούλου που την έχω σαν δεύτερη μάνα μου. Δεν ξεχνάω τη στιγμή που μου έπιασε το χέρι και μου είπε αγόρι μου θα σε κάνω καλά. Αυτή τη στιγμή δεν την ξεχνάω», σημείωσε ο κ. Χρήστος.

Advertisements

«Είμαστε σε επικοινωνία, και σήμερα με πήρε τηλέφωνο να δει τι κάνω. Μα τόση αγάπη αυτοί οι άνθρωποι, δεν με ξέρουν. Όταν ξύπνησα από την εντατική είδα δύο εικόνες. Τον Άγιο Παΐσιο, και τον Χριστό και την Παναγιά. Όταν ξυπνάω βλέπω έναν γιατρό και μου είπε “παιδί μου σου είπα θα σε κάνω καλά”. Ευχαριστώ το Θεό και την Παναγία και την κ. Μανωλοπούλου και όλο το προσωπικό», πρόσθεσε ο ίδιος.

«Είναι λίγο υπερβολικός ο κ. Χρήστος, είναι ευσυγκίνητος, πέρασε μια έντονη δυσκολία και βγήκε νικητής. Δεν ήταν μόνο η προσπάθεια η δική μου, ήταν πολλών ανθρώπων, είναι λίγο υπερβολικός σε αυτό το κομμάτι», ανέφερε από την πλευρά της η κ. Μανωλοπούλου, εντατικολόγος και αναισθησιολόγος στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας».

«Ήταν ο μόνος άρρωστος που νοσηλεύσαμε, και εύχομαι να είναι και ο τελευταίος. Είναι μια δοκιμασία για όλους. Είναι ένας αγώνας και για αυτούς που έχει θετικό αποτέλεσμα, αλλά και για εκείνους που δεν έχει ευχάριστο τέλος. Οι γιατροί δίνουν έναν μεγάλο αγώνα», πρόσθεσε η ίδια.

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα