Μην χασετε

Συγκινεί η Τάνια Τρύπη μιλώντας για τον χαμό του πατέρα της: Θα ήθελα να τον ακούσω – Να μου πει «σε αγαπάω»

Η Τάνια Τρύπη και ο Χάρης Ρώμας ήταν τα χθεσινά πρόσωπα του «Σημείου Συνάντησης» στην ΕΡΤ. Κράτησαν παρέα στο τηλεοπτικό κοινό με ιδιαίτερες αφηγήσεις και βιώματα που πολλοί δεν γνώριζαν για εκείνους.

Advertisements

Η ηθοποιός μίλησε για πολλά. Για τη γνωριμία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και πώς εκείνη την επέλεξε σε ηλικία 12 χρονών στο μιούζικαλ Annie έχοντας κονταροχτυπηθεί για ομώνυμο ρόλο με την Άριελ Κωνσταντινίδη.

 

 

Ιδιαίτερα συγκινημένη η ηθοποιός μίλησε και για τον χαμό του πατέρα της φέρνοντας στη μνήμη της ένα περιστατικό από το παρελθόν.

«Ο μπαμπάς μου μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία. Δυστυχώς, τα είχε 400. Κάναμε το “Ας ερχόσουν για λίγο” με τον Μπέζο στο Ακροπόλ και έκατσε ο μπαμπάς μου πρώτη σειρά.  Εγώ συνήθως δεν έριχνα το βλέμμα μου προς τα κάτω γιατί επειδή είχα μία ιδιαίτερη σχέση με τον πατέρα μου πάντα με “ράγιζε” ειδικά τα τελευταία χρόνια που μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία. Και κάνω το λάθος και τον κοιτάζω. Και με το που τον κοιτάζω ξέρω ότι είναι η τελευταία φορά που με βλέπει στο θέατρο και πιάνω έναν συνάδελφο και του λέω “δεν θα με ξαναδεί”. Και 5 μήνες μετά μου έφυγε.  Έχω πιάσει τον εαυτό μου πολλές φορές και λέω ρε μπαμπά τώρα που είσαι εσύ. Τώρα είχα ανάγκη να τον ακούσω. Όχι για κουβέντα να μου πει αγάπη μου πόσο σε αγαπάω.

 

 

Στη συνέχεια ο Χάρης Ρώμας τη ρώτησε για τον ρόλο της ως μητέρα και για τις δύο κόρες της, την Μαρίνα που απέκτησε με τον επιχειρηματία Αλέξη Μάρδα και την Τζένη, καρπό του έρωτά της με τον Κωνσταντίνο Καζάκο.

Advertisements

Για την Τζένη ειδικά και το αν έχει μοιάσει στη σπουδαία γιαγιά της, Τζένη Καρέζη, απάντησε:

«Η Τζένη έχει πάρει απ΄όλους. Έρχονται στιγμές που είναι ίδια εγώ, έρχονται στιγμές που είναι ίδια ο μπαμπάς της και υπάρχουν κάτι ασπρόμαυρες φωτογραφίες που μοιάζει με τη γιαγιά της στα παλιά».

Πώς σχολίασε το γεγονός ότι ακολούθησε τα χνάρια της οικογένειας στην υποκριτική;

 

Τέλος, η Τάνια Τρύπη μίλησε και για τον βιγκανισμό που έχει υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια στέλνοντας ένα πολύ δυνατό μήνυμα.

«Υπάρχει μία άμυνα σε κάτι που είναι αληθινό γιατί όντως συμβαίνουν άσχημα πράγματα εναντίον των ζώων. Δεν είναι κάτι άπιαστο ο βιγκανισμός. Θέλει το σωστό κλικάρισμα και κάποιον άνθρωπο να σου δείξειτο μονοπάτι. Εγώ είμαι βίγκαν γιατί το κάνω για ηθικούς λόγους, δεν το κάνω για κανέναν άλλον λόγο. Αν με ρωτήσεις αν η ζωή μου έχει την ίδια αξία με του σκύλου μου ή μίας αγελάδας που παράγει γάλα και ταλαιπωρείται θα πω “ναι”. Κάθε νόμιμα πράγμα – γιατί υπάρχουν πολλά νόμιμα σκληρά και άκαρδα πράγματα – δεν είναι και ηθικό», υπογράμμισε.

 

 

Advertisements

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα