Μην χασετε

Συγκινεί η Νένα Χρονοπούλου για τα γενέθλια του γιου της: «13 ολόκληρα χρόνια προσπαθεί να τα καταφέρει…»

Με λόγια καρδιάς αναφέρεται η Νένα Χρονοπούλου στα 13α γενέθλια του γιου της, Χρήστου , ο οποίος γιορτάζει σήμερα, συγκινώντας τους διαδικτυακούς της φίλους με όσα έγραψε για εκείνον και τον καθημερινό του αγώνα ως παιδί ΑΜεΑ.

Χρήστος γεννήθηκε πρόωρα, καθώς ήταν 25 εβδομάδων και 3 ημερών και τα πνευμόνια του δεν είχαν προλάβει να σχηματιστούν όταν μια ξαφνική αιμορραγία της Νένας την έστειλε στην αίθουσα τοκετού για να γεννήσει.

«Σήμερα λοιπόν, ο Χρηστάκος έγινε δεκατριών ετών, και ναι μπορεί να μη συμπεριφέρεται όπως τα περισσότερα παιδιά της ηλικίας του, αλλά η πραγματικότητα είναι πως 13 ολόκληρα χρόνια προσπαθεί να τα καταφέρει… Σήμερα λοιπόν ο μικρός μου ήρωας ήξερε πως έχει τα γενέθλια του!», γράφει στο site της.

Και συνεχίζει: «γνώριζε πως θα σβήσει κεράκια, και πως τα κεράκια αυτά τα βάζουμε επάνω στην τούρτα… Στη δική του τούρτα, όχι σε οποιαδήποτε τούρτα της καθημερινότητας, καθ’ ότι λατρεύουμε τα γλυκά! Σήμερα έσβησε δίχως βοήθεια τα δικά του κεράκια και ήταν πολλά… Και τα κατάφερε γιατί εμείς κάναμε μεγάλη προσπάθεια για να μάθουμε να φυσάμε για να μπορούμε να σβήνουμε τα κεριά στα γενέθλιά μας ! Μάθαμε και να δίνουμε φιλιά στο κινητό για τους φίλους μας, και όχι μόνο αυτό αλλά και κάτι πιο σημαντικό… Καταλάβαμε το γιατί αυτές τις γιορτές ΔΕ ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ δέντρο και δε θα κάνουμε πάρτυ.  Εμπεδώσαμε πως η “γιαγιά” μας δε μας ευχήθηκε χρόνια πολλά αυτή τη φορά, γιατί είναι και αυτή “στον ουρανό” μαζί με το μπαμπά το “Μάκη”».

Advertisements

«Πέρασε και ο Χρηστάκος πάρα μα πάρα πολλά δυσάρεστα γεγονότα αυτή τη χρονιά και κατάλαβε πράγματα που αν δεν του είχαν συμβεί, το πιθανότερο θα ήταν να μη μπορεί να τα εισπράξει με τον ίδιο τρόπο… Φιλιά σε όλους σας λοιπόν από το Χρηστάκο, και ευχόμαστε σε όλους αλλά περισσότερο σε όλα τα παιδάκια του κόσμου υγεία και καλές γιορτές», καταλήγει.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα