Μην χασετε

Στo πάρτι του γιoυ της με σύvδρομο Down εμφαvίστηκε μόvο ένα παιδί και ο πόvος της δεν περιγράφεται

Μία μητέρα δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα της, καθώς μόνο ένας φίλος του γιου της εμφανίστηκε στο πάρτι γενεθλίων του.

Advertisements

 

Η γυναίκα από την Αμερική ανέβασε ένα video στο δημοφιλές Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης, το TikTok, στο οποίο προσπαθεί να εξηγήσει πόσο απεγνωσμένη είναι η οικογένειά της από αυτό το γεγονός.

Η ίδια απαίτησε να μάθει γιατί μόνο ένα παιδί έκανε τον κόπο να εμφανιστεί στο πάρτι του γιου της, ενώ στο τέλος δεν κατάφερε να συγκρατηθεί και τελικά έκλεισε την κάμερα.

Με δάκρυα στα μάτια και λυγμούς λέει: Αυτό το σαββατοκύριακο είχαμε ένα πάρτι για τα γενέθλια του γιου μου, ο οποίος έγινε 5. Θέλετε να μάθετε πόσο παιδιά ήρθαν στη γιορτή μας; ΕΝΑ! Αυτό θα ήταν στενάχωρο για οποιοδήποτε παιδάκι, αλλά ο γιος μου έχει σύνδρoμo Down. Έχει σύνδρομο Down και δεν είχε αντιληφθεί τι ακριβώς συνέβη. Τι θα συμβεί, όμως, όταν το καταλάβει; Τι θα συμβεί όταν αντιληφθεί ότι τον αφήνουν απέξω επίτηδες; Γιατί;”

Δείτε το συγκλονιστικό video

 

@nosilla865The worst day. My heart is broken. Please raise your littles to be kind.♬ original sound – nosilla865

Μία μαμά, η οποία κοινοποίησε το video, έγραψε: “Αυτό είναι αποκαρδιωτικό. Να είστε καλύτεροι γονείς. Αυτό δεν πρόκειται για εμένα ή το παιδί μου (η κόρη μου έχει σύνδρομο Down), αλλά ένιωσα ότι περισσότεροι άνθρωποι θα έπρεπε να το μάθουν”, ενώ μία δεύτερη σημείωσε:

Advertisements

“Η καρδιά μου έσπασε σε χίλια κομμάτια για αυτή τη μαμά και τον γιο της. Τα αγόρια μου θα γίνουν 5 αυτόν τον μήνα και την καταλαβαίνω. Είναι από τα πιο τρομακτικά πράγματα στον κόσμο να σκέφτεσαι ότι το παιδί σου πληγώνεται και εσύ δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι’ αυτό”.

Το πιο συγκλονιστικό είναι ότι μία μητέρα παραδέχτηκε πως το ίδιο ακριβώς συνέβη και σε εκείνη και τα δυο της παιδιά, που έχουν σύνδρομο Down.

Η ίδια έγραψε: “Τα παιδιά μου δεν έχουν λάβει ποτέ καμία πρόσκληση για παιδικό πάρτι, παρά μόνο από τα ξαδέρφια τους. Μαθαίνω ότι οι συμμαθητές τους κάνουν πάρτι, αλλά δεν μας καλούν. Το καταλαβαίνω. Σε νιώθω και κλαίω”.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα