Μην χασετε

Στράτος Τζώρτζογλου – Σοφία Μαριόλα: Ο παραδοσιακός γάμος τους στην Κρήτη – Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες

«Και έσονται οι δυο εις σάρκα μίαν»! Ο Στράτος Τζώρτζογλου παντρεύεται αυτή την ώρα στο γραφικό εκκλησάκι του Τίμιου Σταυρού στον Ακρωτήρι Χανίων την εκλεκτή της καρδιάς του, Σοφία Μαριόλα! Και ο γάμος τους έγινε ακριβώς όπως τον ονειρεύτηκαν. Πήραν την ευλογία του Θεού για πάντα!

Όλα είναι ένα» με αυτή τη φράση από την ασκητική του Καζαντζάκη ξεκίνησε να μιλάει για το γάμο του ο Στράτος Τζώρζογλου πριν λίγες μέρες στο ΤLIFE! «Το νιώθω σαν ευλογία… Μακάρι αυτή η ευλογία του γάμου μας να μπορούσε να μοιραστεί σε όλους τους ανθρώπους. Πιστεύουμε σε ένα χαμένο θεό… Τον γάμο μας τον κάνουμε για αυτή την ευλογία και το χαμένο παιδικό όνειρο από την παιδική μας ψυχή… γιατί τελευταία έχει χαθεί όλο αυτό»!

Κουμπάρα του ζευγαριού ήταν η επί χρόνια φίλη του γαμπρού Βάνα Μπάρμπα αλλά και άλλοι 3 φίλοι τους ο Μαθιός Αστροπαλίτης, ο Σπύρος Μπουρνάζος και ο Γιώργος Δεσύπρης.

Η Σοφία ήταν σαν πριγκίπισσα μέσα στο ρομαντικό νυφικό που σχεδίασε για εκείνη ο σχεδιαστής Βλάσης Χολέβας! Στα μαλλιά της φορούσε μια στέκα με swarovski!

Advertisements

Δες φωτογραφίες και τα βίντεο από τον γάμο τους:

Advertisements

Ο Στράτος επέλεξε ένα λευκό κοστούμι δημιουργία του σχεδιαστής μόδας Νίκου Αποστολοπουλου! Για τις μπομπονιέρες τους επέλεξαν επίχρυσες καρδιές! Μία σφυρήλατη και επιχρυσωμένη καρδιά με τα ονόματα τους, δεμένη επάνω σε ένα όμορφο λευκό κορδόνι είναι το δώρο τους για τους αγαπημένους τους καλεσμένους!Την μπομπονιέρα συνοδεύει ένα ευχαριστήριο καρτελάκι με την φωτογραφία των μελλόνυμφων και μία μαντινάδα!

Advertisements

Μετά το τέλος του μυστηρίου θα ακολουθήσει κρητικό γλέντι στην παραλία όπου έγινε και η πρόταση γάμου πριν από λίγο καιρό. Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Βάνα Μπάρμπα θα απαγγείλουν αποσπάσματα από τον «Ερωτόκριτο» ενώ θα ξεσηκώσει τους πάντες να χορέψουν ο Μανώλης Κονταρός με τους μουσικούς του! Ο μάγος και ταχυδαχτυλουργός Γιώργος Ζάκρης θα αναλάβει να διασκεδάσει τους καλεσμένους με τα κόλπα του και να κάνει τη βραδιά ακόμα πιο ξεχωριστή!

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα