Μην χασετε

Στράτος Τζώρτζογλου: Εισέβαλε στο Πρωινό και ξεγυμνώθηκε – Πήρε αγκαλιά στα χέρια του την Φαίη Σκορδά

Θεαματική είσοδο έκανε ο Στράτος Τζώρτζογλου στο πλατό της εκπομπής “Πρωινό“. Ο γνωστός ηθοποιός μετά την αποχώρησή του από τη Φάρμα, βρέθηκε στην πρωινή εκπομπή του ANT1, προκειμένου να παραχωρήσει την πρώτη του συνέντευξη και να μιλήσει για όσα είδαμε αλλά κι όσα δεν είδαμε στο reality επιβίωσης.

Advertisements

 

Κατά τη διάρκεια, λοιπόν, της ροής της εκπομπής, ο Στράτος Τζώρτζογλου “εισέβαλε” στο πλατό και πήρε αγκαλιά στα χέρια του τη Φαίη Σκορδά. Αφού την έκανε μερικούς κύκλους, εκπλήσσοντας τους πάντες, αποφάσισε να βγάλει τη μπλούζα του για να δείξει στον Γιώργο Λιάγκα πόσο αδυνάτισε τους δύο μήνες που έμεινε μέσα στο παιχνίδι.

 

Ο Στράτος Τζώρτζογλου έχασε 16 ολόκληρα κιλά, γεγονός που είναι πασιφανές. Μη χάνοντας τη θετική του διάθεση, ο ίδιος έφερε τα πάνω-κάτω στο πλατό και συγκέντρωσε γι’ ακόμα μια φορά τα βλέμματα όλων.

«Όταν ακούω τη φωνή σου, ξυπνάει το είναι μου!», είπε ο Στράτος Τζώρτζογλου στην Φαίη Σκορδά. Λίγο αργότερα, ο ηθοποιός είπε στον Γιώργο Λιάγκα: «Αν δεν παντρευόμουν τη Σοφία Μαριόλα, θα παντρευόμουν την Φαίη».

 

πηγη

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα